Amasya'da ‘Fark Yaratan Kadınlar, Fark Yaratan Adımlar' Programında Ünlü Şef Özlem Mekik'e Büyük İlgi

Amasya Üniversitesi, Amasya Ticaret ve Sanayi Odası ve TOBB Amasya Kadın Girişimciler Kurulu’nun ortak düzenlediği “Fark Yaratan Kadınlar, Fark Yaratan Adımlar” programında, ünlü şef Özlem Mekik ağırlandı.

info@karadenizekonomi.com / 16.10.2024

Amasya'da ‘Fark Yaratan Kadınlar, Fark Yaratan Adımlar' Programında Ünlü Şef Özlem Mekik'e Büyük İlgi

Amasya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Kongre Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen programa, Amasya Belediye Başkanı Turgay Sevindi, Amasya Üniversitesi Rektör Yardımcısı Murat Kurt, Amasya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kırlangıç, TOBB Amasya Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Gülsüm Güner, il protokolü, TSO üyeleri ve üniversite öğrencileri katılım sağladı.

Gıda ve gastronomi dünyasında elde ettiği başarılarla adından söz ettiren Özlem Mekik, programda kendi yaşam hikayesini paylaşarak katılımcılara ilham verdi.

Mekik, başarıya giden yolda karşılaştığı zorlukları ve bunları nasıl aştığını anlatırken, girişimci kadınlara yol gösterecek önemli tavsiyelerde bulundu. Hem iş hem de özel hayatında attığı kararlı adımlarla fark yaratan Mekik, kadınların iş dünyasında nasıl daha etkin olabileceklerini ve kendilerini nasıl geliştirebileceklerini samimi bir şekilde paylaştı.

Başkan Kırlangıç, katkılarından dolayı Özlem Mekik’e teşekkür ederek, gelecekteki çalışmalarında da başarılarının devamını diledi.

Programın sonunda Özlem Mekik’e çiçek ve plaketin takdiminden sonra, TOBB Amasya Kadın Girişimciler Kurulu tarafından Mekik’e coğrafi işaretli Yassıçal Çuha Dokumasından yapılan bir şef önlüğü hediye edildi.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar