Arnavutköy’de Karadeniz Esintisi: Ordu ve Giresun Kültürü Memleket Günleri’nde Buluştu

Arnavutköy Belediyesi’nin düzenlediği Memleket Günleri etkinliğinin dördüncü haftasında Ordu ve Giresun’un kültürü, lezzetleri ve gelenekleri Arnavutköy’de tanıtıldı.

info@karadenizekonomi.com / 20.10.2025

Arnavutköy’de Karadeniz Esintisi: Ordu ve Giresun Kültürü Memleket Günleri’nde Buluştu

 

Arnavutköy Şehir Parkı’nda gerçekleşen programa Belediye Başkanı Mustafa Candaroğlu, ilçe başkanları, dernek temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Başkan Candaroğlu, etkinliklerin kültürel bağları güçlendirdiğini vurgulayarak, "Bizim tek memleketimiz Türkiye’dir" dedi.

Etkinlikte “otçu göçü” geleneği canlandırıldı, Karadeniz’e özgü ürünler sergilendi ve vatandaşlara balık ekmek ikramı yapıldı. Program, sanatçı Gaye Aksu’nun konseriyle son buldu; meydanı dolduran vatandaşlar Karadeniz ezgileriyle horon oynayarak keyifli anlar yaşadı.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar