Çarşamba ve Trabzon Havalimanları için HAVAŞ seferleri ve ücretleri

Ordu-Giresun Havalimanı'nın 50 gün sürecek bakım çalışmaları nedeniyle kapalı kalması, bölgedeki yolcuları alternatif havalimanlarına yönlendirdi.

info@karadenizekonomi.com / 18.09.2024

Çarşamba ve Trabzon Havalimanları için HAVAŞ seferleri ve ücretleri

Bu süreçte, Giresun'dan Çarşamba ve Trabzon Havalimanları'na ulaşım sağlamak isteyen yolcuların en çok tercih ettiği ulaşım seçeneği Havaş otobüsleri oldu. Giresun'dan, Çarşamba ve Trabzon havalimanlarına ulaşmak isteyen yolcular, Havaş otobüslerini tercih ediyor. Havaş, Giresun'dan hem liman hemde otogar mevkiinden hareket ediyor ve günde 3 ila 4 sefer düzenliyor. Sefer saatleri, uçakların kalkış ve iniş saatlerine göre haftalık olarak güncelleniyor, böylece yolcular rahat bir ulaşım deneyimi yaşıyor.

Havaş Bilet Fiyatları

Havaş otobüslerinin Trabzon havalimanına bilet fiyatları 380 TL, Çarşamba Havalimanına ise 425 TL olarak belirlenmiş durumda. Havaş otobüslerinin sefer saatlerini ve detaylarını öğrenmek için buraya tıklayarak güncel bilgilere ulaşabilirsiniz.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar