DOKAP Başkanı Gültekin:, Kaynak Aktarım Süreçleri Başlıyor

DOKAP Başkanı Hakan Gültekin, 2024 yılına girilmesiyle birlikte DOKAP'ın 742 milyon liralık bütçesiyle Tarım, Hayvancılık, Turizm, Eğitim, Kültür ve Yeşil yol gibi alanlarda hizmet etmeye odaklandığını duyurdu.

info@karadenizekonomi.com / 13.05.2024

  DOKAP Başkanı Gültekin:, Kaynak Aktarım Süreçleri Başlıyor

Cumhurbaşkanlığı'nın onayıyla belirlenen yatırım programı kapsamında, geçtiğimiz ay itibarıyla imza törenlerinin başladığını ve kaynakların ilgili kamu kurumlarına aktarım süreçlerinin başladığını açıkladı.

Gültekin, 2025 yılında uygulanacak olan ve hedeflerinde yer alan projelerin değerlendirme sürecinin de devam ettiğini belirtti. Projelerin kabul edilmesiyle ilgili sürecin Ocak ayından beri yoğun bir gündemi olduğuna işaret etti.

Ülke genelindeki ekonomik tedbirler ve son dönemlerde yaşanan depremlere rağmen, devletin üretim ve istihdam odaklı projelerine yatırımların durmadığını ifade eden Gültekin, Bölge Kalkınma İdaresi olarak tarım, hayvancılık, turizm ve yeşil yol başlıklarında projelerin hızlı bir şekilde sahada uygulanacağını ve yatırımların devam edeceğini vurguladı.

Asel GÜRSOY

Röpo: Yaren KAYA

 

 

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar