Giresun'da Çok Güzel İşlere İmza Atılacak

Ak Parti Giresun İl Başkanı Mete Bahadır Yılmaz’ın Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır’a yaptığı ziyarette, Giresun’daki yatırımlar ve projeler görüşüldü.

info@karadenizekonomi.com / 7.08.2024

Giresun'da Çok Güzel İşlere İmza Atılacak

Ak Parti Giresun İl Başkanı Mete Bahadır Yılmaz, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır’ı makamında ziyaret etti.

Başkan Yılmaz, kendisi de aslen Giresun Şebinkarahisarlı olan ve Giresun’a yapılan bütün yatırımlara tam destek veren Bakan Kacır’a, ildeki projeler hakkında detaylı bilgiler verdi.

Görüşmenin çok olumlu geçtiğini kaydeden Başkan Yılmaz, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, “Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Mehmet Fatih Kacır ile çok güzel işlere imza atmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Her zaman ilimize ve bizlere yakın ilgi ve alaka gösteren Sayın Bakanımıza bir kez daha teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılarının devamını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar