ATSO Başkanı Kırlangıç, Türkiye'nin En Kapsamlı Gıda+Teknoloji İhracat Fuarı'na Katıldı

Amasya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kırlangıç, 10-13 Temmuz tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi'nde düzenlenen Türkiye’nin en kapsamlı Gıda + Teknoloji İhracat Fuarı'na katılarak, “Gastronomi Turizmi, İhracatı ve Gıda Hurafeleri” konulu söyleşi gerçekleştirdi.

info@karadenizekonomi.com / 23.07.2024

ATSO Başkanı Kırlangıç, Türkiye'nin En Kapsamlı Gıda+Teknoloji İhracat Fuarı'na Katıldı

Şef Özlem Mekik'in moderatörlüğünü yaptığı programa Amasya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kırlangıç'ın yanı sıra, Bitkiden Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Akdağ ve Dünya Aşçılar Birliği Başkanı Ünlü Şef Thomas Gugler katıldı.

Amasya’ya özgü Coğrafi İşaretli Ürünler hakkında bilgiler verilen programda, Şef Murat Devek hazırladığı, Osmanlı Mutfağından miras kalan, coğrafi işaretle tescillenen Amasya Ayva Gallesi yemeğini beğenilere sundu.

Başkan Kırlangıç, "Böyle güzel bir organizasyonda emeği geçen değerli şefimiz Özlem Mekik’e teşekkür ediyor, Amasya'nın gastrokültür yolunda olması için yaptığımız çalışmalarımıza ve ilimize özgü lezzetlerin tanıtımına katkı sağladıkları için ayrıca şükranlarımı sunuyorum.

Yerli ve yabancı herkesi bu eşsiz lezzetlerimizi tatmak için Şehzadeler Şehri Amasya'mıza bekliyoruz." dedi.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar