Giresun Milletvekili Gezmiş: Ordu Giresun halkına reva görülen doğru değildir!

CHP Giresun Milletvekili Elvan Işık Gezmiş "Ordu Giresun Havalimanı'nın 50 gün gibi uzun bir süre kapatılması kabul edilemez bir durum" dedi.

info@karadenizekonomi.com / 18.09.2024

Giresun Milletvekili Gezmiş: Ordu Giresun halkına reva görülen doğru değildir!

Milletvekili Gezmiş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, konuyla ilgili Meclis’te soru önergeleri verdiğinin altını çizerek, şu ifadelere yer verdi:

“10 yıldır faaliyette olan, pazartesi günü itibarıyla da kapatılan havalimanına dair TBMM’de iki ayrı önerge vererek, ilgili Bakan'a sorularımı sormuş, bölge halkının yaşayacağı mağduriyeti dile getirmiştim.

Ancak yine bildiklerini okudular ve 50 gün boyunca iki şehir halkının mağdur kalmasına göz yumdular. Fındık sezonu ve tatili dönüşü gurbetçilerimiz başta olmak üzere herkes mağdur, tepki büyük.

Buradan tekrar soruyorum: Ordu Giresun Havalimanı'ndaki tadilat, faaliyette iken sürdürülmesi mümkün değil miydi? Böylelikle yaşanacak mağduriyetin ve havalimanının işlevsiz kılınmasının önüne geçilemez miydi?

Giresunlu'ya, Ordulu’ya ve bölge halkına reva görülen bu karar doğru değildir, süre kısaltılmalıdır.”

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar