Giresun'da bir ilk… Müjdeyi Milletvekili Temür verdi! Giresun'a Hakimevi yapılıyor

AK Parti Giresun Milletvekili Ali Temür, Giresun'a yeni bir Hakimevi yapılacağı müjdesini verdi. Temür, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ile Giresun ziyareti sırasında yapılan görüşmeler sonucunda bu konuda söz aldıklarını belirtti.

info@karadenizekonomi.com / 27.08.2024

Giresun'da bir ilk… Müjdeyi Milletvekili Temür verdi! Giresun'a Hakimevi yapılıyor

Geçen hafta Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti ve Giresun Cumhuriyet Başsavcısı Zeynel Abidin Akkiraz ile birlikte Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'u ziyaret eden Temür, Giresun için uygun bir yer bulduklarını aktardı. Bakan Tunç, Giresun Hakimevi'nin yapımı için gerekli çalışmaların başlatılması talimatını verdi.

Ak Parti Giresun Milletvekili Ali Temür yaptığı açıklamada; “Adalet Bakanımız Sayın Yılmaz Tunç Bey’ in Giresun ziyaretinde kendisi ile yaptığımız görüşmeler çerçevesinde Giresun’a Hakimevi yapılması konusunda söz almıştık. Bu kapsamda geçen hafta Giresun Valimiz Mehmet Fatih Serdengeçti ve Giresun Cumhuriyet Başsavcımız Zeynel Abidin Akkiraz ile birlikte Adalet Bakanımız Sayın Yılmaz Tunç Bey’i makamında ziyaret ettik. Kendisine Giresun Hakimevi için uygun bir yer bulduğumuzu belirttik. Kendisi Giresun Hakimevi’nin yapılması için gerekli çalışmaların başlatılması talimatını verdi. Bakan Bey’in talimatları doğrultusunda Adalet Bakan Yardımcımız Sayın Ramazan Can Bey’in makamında heyet olarak Giresun’a Hakimevi yapılması ile ilgili geniş kapsamlı bir görüşme gerçekleştirdik. Bunun akabinde Adalet Bakanlığımız tarafından görevlendirilen yetkililer teklif ettiğimiz yerin incelemelerini tamamladılar. Allah’ın izniyle yakın tarihte projesi yapılacak.” dedi.

Giresun’a Hakimevi kazandırmanın mutluluğunu yaşadığını ifade eden Temür;” Adalet Bakanımız Sayın Yılmaz Tunç Bey ile Adalet Bakan Yardımcımız Ramazan Can Bey’ e şükranlarımı arzediyorum” ifadelerinde bulundu.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar