Giresunlulara ikametgah çağrısı

Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, Giresunlu hemşehrilerine önemli bir çağrıda bulunarak, ikametgahlarını şehir merkezine almalarını istedi.

info@karadenizekonomi.com / 5.09.2024

Giresunlulara ikametgah çağrısı

Başkan Köse, yaptığı açıklamada şehirdeki hizmetlerin daha verimli bir şekilde sunulması için vatandaşları şehrin gelişimine destek olmaya davet etti.

Giresun'un her geçen gün büyüyen ve gelişen bir şehir olduğunu vurgulayan Köse, bu büyümenin ve gelişmenin güçlü ve etkili bir şekilde devam etmesi için nüfus verilerinin doğru bir şekilde kayıt altına alınmasının önemine değindi.

Başkan Köse, vatandaşların ikametgahlarını gerçek yaşadıkları yere aldırmalarının, şehir için yapılan planlamaların daha etkin bir şekilde yürütülmesine katkı sağlayacağını dile getirip, şunları söyledi:

“Şehir merkezinde yaşayan ancak ikametgâhları köy veya ilçelerde olan vatandaşlarımızın ikametgâhlarını şehir merkezine almaları çağrısında bulunuyorum. Nüfusumuz ne kadar fazla olursa İller Bankası’ndan o kadar fazla maddi kaynak alıyoruz. Bu sayede de belediye hizmetlerini daha etkili bir şekilde sunma imkanını elde ediyoruz.”

İkametgah aldırma işlemi için son tarih 31 Aralık 2024 olurken, Giresun Belediyesi; “Giresun’un kalbinde yeriniz var, ikametgâhını taşı, şehrin bir parçası ol. Giresun seninle büyüsün” diyerek çağrıda bulunuyor.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar