Ordu-Giresun’dan birlikte hareket çağrısı

Giresun Genç İş İnsanları Derneği’nin (GİRGENDER) davetine katılan TÜRKONFED ve DOKASİFED Yönetim Kurulu Üyesi Samet Aktaş, “Ordu-Giresun işbirliğini hep birlikte, el ele kol kola artırmalıyız. Bölgemize, ilimize, ülkemize fayda üretebileceğimiz çalışmalara hep birlikte imza atalım” dedi.

info@karadenizekonomi.com / 29.12.2022

Ordu-Giresun’dan birlikte hareket çağrısı

Giresun Genç İş İnsanları Derneği (GİRGENDER) Başkanı Uzman Eczacı Zeliha Ödemiş tarafından organize edilen etkinliğe katılan isimler, Ordu ve Giresun için birliktelik çağrısı yaptı. Davete katılan TÜRKONFED ve DOKASİFED Yönetim Kurulu Üyesi Samet Aktaş da birlikteliğin iki şehir için de oldukça önemli olduğunu vurguladı.

BÖLGEMİZ İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Ordu’nun ve Karadeniz bölgesinin değerli iş insanlarından Samet Aktaş'ı misafir etmekten duyduğu memnuniyet dile getiren GİRGENDER Başkanı Ödemiş, “Bundan önce 19 yıllık devlet memurluğu sürecinde proje yürütmek, gençlere çocuklara kariyer günleri, akademik çalışmalar gibi birçok çalışmalar yaptık. Eczanemizi faaliyete geçirdikten sonra bir boşluk oluştu. Ne yapılabilir diye bir arayış içine girdiğimde OGİD'in çalışmalarını yakından takip ettim. Samet Bey’in, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nda çok güzel bir sunumu vardı, ona katıldım. Sunumun içeriğinin zenginliği, fikir vermesi sonucunda benzer bir çalışmayı Giresun’da hayata geçirmeye karar verdik. Kendisi de bize büyük bir manevi güç verdi ve güzel bir ekip olduk. Kendisine tekrar manevi desteğinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Giresun ilimize de kazandırılmış çok güzel bir donanım aslında” dedi.

BAŞARILI OLACAĞINA İNANIYORUM

TÜRKONFED ve DOKASİFED Yönetim Kurulu Üyesi Samet Aktaş, davet için teşekkür ederek, “Eski OGİD Başkanı olarak Giresun'da aynı nitelikte bir derneğin kurulmasından çok mutluyuz. Bugün DOKASİFED ve TÜRKONFED yönetim kurulu üyesi olarak aranızdayım. DOKASİFED'e üye derneği olmayan tek ilimiz Giresun. Onu da bu vesileyle tamamlamış olduk. Güzel bir enerjiyle kurulmuş, aynı düşünceleri paylaşan insanların bir araya geldiği güzel bir dernek. Bundan sonra da başarılı olacağına inanıyorum. Ordu-Giresun işbirliği için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Bölgemize, ilimize, ülkemize fayda üretebileceğimiz bir sivil toplum kuruluşu olarak bu hedef doğrultusunda da var gücümüzle hareket etmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar