Eğitimi Güçlendirici Proje’sine DOKAP’tan destek

Türkiye’de bir ilk olan Eğitimi Güçlendirici Proje’si DOKAP tarafından imzalandı.

info@karadenizekonomi.com / 21.06.2020

Eğitimi Güçlendirici Proje’sine DOKAP’tan destek

DOKAP(Doğu Karadeniz Kalkındırma Projesi İdaresi Başkanlığı), Piraziz Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü arasında Piraziz 15 Temmuz Şehitler Ortaokulu’nun yürüteceği “Yetenekli Çocuklar, Nitelikli İş Gücü, Mutlu Çocuklar, Güçlü Türkiye” Projesi protokolü DOKAP’ta taraflarca imzalandı. Eğitimi Güçlendirici Proje kapsamında Türkiye’de bir ilk olan proje, DOKAP’ın da ilk projesi. Bu proje kapsamında Piraziz 15 Temmuz Şehitler Ortaokulu Müdürlüğüne Tarım atölyesi, e-Spor atölyesi, Robotik kodlama ve 3D tasarım atölyesi, Resim atölyesi, Müzik atölyesi, Ahşap atölyesi olmak üzere 6 adet uygulama atölyesi kazandırılacak. 12 ay sürecek olan projenin toplam maliyeti 730 bin TL.

Piraziz’de yapılacak katma değer üreten her projeye DOKAP olarak destek olmak için elinden geleni yapacaklarını söyleyen Dokap Başkanı Mengi, ‘’Bu proje gelecek projelerin bir adımı olacaktır. Şimdiden hayırlı olsun diyorum” dedi.

DOKAP Daire Başkanlığı makamındaki imza törenine Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi (DOKAP) Başkanı Yusuf Mengi, Piraziz Kaymakamı Muhammed Üsame Soysal, Piraziz İlçe Milli Eğitim Müdürü Yunus Aydın, Piraziz 15 Temmuz Şehitler Ortaokulu Müdürü Atakan Koçhan katıldı.

 

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar