Dünyanın en kaliteli fındıkları bu topraklarda yetişiyor

Gürsoy Fındık Yöneticilerinden  Yiğit Gürsoy, yeni fındık sezonuyla ilgili paylaşımda bulundu. Yiğit Gürsoy, dünyanın en kaliteli fındıklarının ülkemizde yetiştiğini söyledi.

info@karadenizekonomi.com / 14.08.2024

Dünyanın en kaliteli fındıkları bu topraklarda yetişiyor

 

Fındık sektöründe 90 yılın üzerinde faaliyet gösteren Gürsoy Fındık Yöneticilerinden Yiğit Gürsoy, yeni fındık sezonuyla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Gürsoy'un açıklamaları şöyle;

“Her Ağustos, bizim için sadece yaz mevsiminin sonu değil, aynı zamanda ülkemizin bereketli topraklarında yetişen, dünyanın en kaliteli fındığının hasat zamanı anlamına gelir.

Türk milleti olarak asırlardır, Gürsoy Fındık Ailesi olarak ise 90 yılı aşkın süredir, bu toprakların bize sunduğu nimeti toplamak, işlemek ve dünya ile buluşturmak için büyük bir özveriyle çalışıyoruz.

Türk fındığı, yalnızca lezzetiyle değil, aynı zamanda içerdiği yüksek besin değerleriyle de dünya çapında bir referans noktası haline gelmiş ve kalite sembolü olmuştur. Bu, bizim için büyük bir gurur kaynağıdır.

Fındık ürünü, Türkiye’nin tarım sektöründe ne kadar önemli bir yere sahip olduğunu bir kez daha bizlere hatırlatıyor. Her yıl gerçekleştirdiğimiz fındık hasadı, ülkemizin dört bir yanına yayılmış çiftçilerimizin emeğinin ve toprağımızın bereketinin en güzel yansıması.

Bu hasat dönemi, bu eşsiz değerin ve Türk tarımının geleceğine sahip çıkmanın ne kadar önemli olduğunu bir kez daha bizlere hatırlatıyor.

Tüm tarım emekçilerimize ve paydaşlarına bereketli bir hasat yılı geçirmeleri dileğiyle..”

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar