Frankfurt’tan Doğu Karadeniz’e Direkt Uçuşlar İçin Adımlar Atılıyor

Almanya’nın Frankfurt şehrinden Ordu-Giresun Havalimanı’na direkt seferlerin düzenlenmesi için harekete geçildi. Bu kapsamda Giresun Ticaret ve Sanayi Odası, Frankfurt Başkonsolosu Erdem Tuncer’i ağırladı.

info@karadenizekonomi.com / 20.05.2024

Frankfurt’tan Doğu Karadeniz’e Direkt Uçuşlar İçin Adımlar Atılıyor

Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu ve Meclis Başkanı Şükrü Ataün, Başkonsolos Tuncer’e bölgenin turizm potansiyeli hakkında bilgi verdi. Çakırmelikoğlu, Giresun’un tarihi ve doğal güzelliklerini tanıtarak, Doğu Karadeniz’i birbirine bağlayan yeşil yol projesinin turizm envanteriyle örtüştüğüne dikkat çekti.

Ziyarette Almanya Kültür ve Turizm Ataşesi Ahmet Alemdar, Türk Havayolları Almanya Frankfurt Müdürü Serkan Binyar ve Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı Akdeniz-Marmara Bölge Müdürü Serkan Yılmazer de hazır bulundu.

Bu adım, bölgenin turizm potansiyelini artırarak, Frankfurt ile Doğu Karadeniz arasında doğrudan ulaşım imkanlarının sağlanmasını amaçlıyor.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar