Güler Fındık Fiyatı İçin Teşekkür Etti

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler, Toprak Mahsulleri Ofisi'nin açıkladığı fındık fiyatlarını yaptığı açıklama ile değerlendirdi.

info@karadenizekonomi.com / 6.08.2024

Güler Fındık Fiyatı İçin Teşekkür Etti

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) tarafından 2024/2025 sezonu için açıklanan fındık alım fiyatları, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler tarafından memnuniyetle karşılandı.

Fındık fiyatlarının açıklanmasının ardından sosyal medya üzerinden bir açıklama yapan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı’ya teşekkür etti. Güler, şu ifadeyere yer verdi: “Toprak Mahsulleri Ofisi 2024 yılı fındık alım fiyatları Levant kalite fındık 133 TL, Giresun kalite fındık 135 TL olarak belirlenmiştir. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve Tarım ve Orman Bakanımız İbrahim Yumaklı’ya ilimiz ve bölgemiz adına teşekkür ediyor, açıklanan fiyatların üreticilerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Kararlı bir tutum ve ayağı yere basan sağlıklı politikalar ile fındık sektörünün ekonomik bağımsızlığını korumak için üreticilerimiz ile dayanışma içinde olmaya, bölge insanımızın arkasında durmaya, haklarını korumaya devam edeceğiz.”

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar