Hisarcıklıoğlu Ordu’da: Ünye'de Ekonominin Yıldızları Ödülleri Sahiplerini Buldu

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Ünye Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen Ekonominin Yıldızları Ödül Töreni ve Ünye Ticaret ve Sanayi Odası Tahkim ve Arabuluculuk Merkezi Açılış Töreni’ne katıldı.

info@karadenizekonomi.com / 3.07.2024

Hisarcıklıoğlu Ordu’da: Ünye'de Ekonominin Yıldızları Ödülleri Sahiplerini Buldu

Konuşmasında, Ünye Ticaret ve Sanayi Odası'nın 'Yeşil Enerji' sistemine geçiş yaparak kendi enerjisini üreten bir kurum haline geldiğini belirtti.

 

Ünye Ticaret Borsası'na Ziyaret: Hisarcıklıoğlu İş Dünyası ile Buluştu

Hisarcıklıoğlu, Ünye Ticaret Borsası’nı ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Uslu ve Meclis Başkanı Abdullah Erhan Aydın ile bir araya geldi. Ziyarette, yönetim kurulu ve meclis üyeleriyle istişarelerde bulundu.

 

Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası'nda Görüşmeler: İş Dünyasının Nabzı Tutuldu

Hisarcıklıoğlu, Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret ederek, Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Karataş ve meclis üyeleri ile görüştü. Ziyarette, yerel ekonominin durumu ve iş dünyasının beklentileri ele alındı.

 

Fatsa Ticaret Borsası Açılışı: Arabuluculuk ve Uyuşmazlık Çözüm Merkezi Hizmete Girdi

Hisarcıklıoğlu, Fatsa Ticaret Borsası’nı ziyaret ederek Fatsa TB Arabuluculuk ve Uyuşmazlık Çözüm Merkezi ile Konferans Salonu'nun açılışını gerçekleştirdi. Borsa Başkanı Ali Feyzi ve meclis üyeleriyle bir araya gelen Hisarcıklıoğlu, başarılı çalışmaları nedeniyle tebrik etti.

 

Fatsa OSB Ziyareti: Hisarcıklıoğlu Fabrikalarda İncelemelerde Bulundu

Hisarcıklıoğlu, Fatsa Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren fabrikaları ziyaret etti. Üretim süreçleri hakkında bilgi alan Hisarcıklıoğlu, sanayi bölgesindeki gelişmeleri yerinde inceledi.

 

Ordu Valisi Muammer Erol’a Ziyaret: TOBB Eğitim Yatırımları Konuşuldu

Ordu Valisi Muammer Erol'u makamında ziyaret eden Hisarcıklıoğlu, TOBB’un eğitim yatırımları hakkında bilgi verdi. Ordu’daki TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin yanı sıra Fatsa ve Ünye’de açılacak yeni okullar hakkında da bilgilendirme yapıldı.

 

Ordu Ticaret Borsası'nda İstişare Toplantısı: İş Dünyasının Sorunları Masaya Yatırıldı

Ordu Ticaret Borsası’nı ziyaret eden Hisarcıklıoğlu, meclis üyeleri ile bir araya gelerek iş dünyasının yaşadığı sorunlar ve çözüm önerilerini tartıştı. Yüksek enflasyonun iş dünyası üzerindeki etkilerini değerlendirdi.

 

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası'nda Değerlendirmeler: Ekonomik Durum Ele Alındı

Son olarak, Ordu Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret eden Hisarcıklıoğlu, meclis üyeleri ile bir araya geldi. Ekonomik durum ve iş dünyasının beklentileri üzerine yapılan değerlendirmelerde bulunuldu.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar