Melet'te Değişim Sürüyor; 3. Etap Çalışması Hızlandı

Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin hayata geçirdiği ‘Büyük Melet Projesi’ kapsamında, Melet’teki dönüşüm ve gelişim hız kesmeden devam ediyor.

info@karadenizekonomi.com / 12.09.2024

Melet'te Değişim Sürüyor; 3. Etap Çalışması Hızlandı

İlk iki etabıyla büyük ilgi toplayan proje, 3. etap çalışmalarıyla da Ordu’nun yeni cazibe merkezlerinden biri olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Tam Donanımlı Sosyal Yaşam Alanı

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in büyük önem verdiği proje sayesinde, mezbelelik görüntüsünden kurtulan Melet, modern bir yaşam alanına dönüştü. Özellikle Durugöl Mahallesi’ndeki Karadeniz Sahil Yolu ile deniz arasındaki 50 dönümlük alanda yürütülen 3. etap çalışmaları, bölgeye yeni bir soluk getirecek.

Projenin 3. etabı kapsamında yürüyüş yolları, çocuk oyun alanları, fitness alanları, spor sahaları, otopark ve kafeterya gibi sosyal donatılar inşa ediliyor. Ayrıca peyzaj düzenlemeleri, aydınlatma sistemi, mescit ve şadırvan ile proje, modern bir sosyal yaşam merkezi olarak vatandaşların hizmetine sunulacak.

1. ve 2. Etap Büyülemeye Devam Ediyor

Büyükşehir Belediyesi, Melet’teki ilk çalışmaları 8 bin metrekarelik alanla başlatmış ve bu alan kısa sürede Ordu halkının uğrak noktası haline gelmişti. Ardından 30 dönümlük 2. etap tamamlanarak, Ordu’nun sosyal yaşamına katkı sağlayan bir alan yaratılmıştı. Her iki etap da bölgeye büyük bir hareketlilik kazandırarak vatandaşların yoğun ilgisini çekti.

Ordu’nun en önemli projelerinden biri olan Büyük Melet Projesi, tamamlandığında kentin sosyal yaşamına büyük katkı sağlayacak ve bölge halkı için yepyeni bir cazibe merkezi oluşturacak.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar