Milletvekili Mahmut Özer'den Altınordu'ya Müjde

AK Parti Ordu Milletvekili Mahmut Özer, Altınordu için gerçekleştirilen önemli projeleri açıkladı. Ordu Şehir Hastanesi’nin inşaatı, yeni bağlantı yolları, 2. Organize Sanayi Bölgesi ve sosyal hizmet projeleriyle Altınordu’nun gelişimine katkı sağlanması hedefleniyor.

info@karadenizekonomi.com / 17.10.2024

Milletvekili Mahmut Özer'den Altınordu'ya Müjde

 

Özer, "Altınordu’muzun göz bebeği olması için var gücümüzle çalışıyoruz," dedi. AK Parti Ordu Milletvekili Mahmut Özer, Altınordu’ya yönelik gerçekleştirilen projeleri ve yapılan yatırımları kamuoyuyla paylaştı. Özer, ilçenin gelişimi için önemli adımlar atıldığını vurgulayarak, şu bilgileri verdi: Ordu Şehir Hastanesi İkmal İnşaat İhalesi: Ordu Şehir Hastanesi’nin ikmal inşaatı için ihale gerçekleştirildi. Bu, sağlık hizmetlerinin kalitesinin artırılmasına katkı sağlayacak. Bağlantı Yolları: Ordu Şehir Hastanesi'nin yaklaşık 1.5 milyar TL bedelli bağlantı yolları yapım işinin, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı 2024 yatırım programına alınması sağlandı. Ordu-Kabadüz Yolu: Yaklaşık 3 milyar TL bedelli Ordu-Kabadüz yolu ikmal inşaat ihalesi yapıldı, böylece ulaşım altyapısının güçlendirilmesi hedefleniyor. Millet Bahçesi: Ordu Millet Bahçesi olarak kullanılacak alan, Gençlik ve Spor Bakanlığı’ndan tahsis edildi. 2. Organize Sanayi Bölgesi: 2. Organize Sanayi Bölgesi’nin kamulaştırılması için gerekli ödenek sağlandı ve bu bölge için 200 milyon TL ayrıldı. Bu yatırım, bölgedeki istihdamı artırmayı amaçlıyor. Tekstil Park Projesi: 1000 kişiye istihdam sağlayacak Tekstil Park Projesi’nin ödenek ihtiyacı giderilerek proje tamamlandı. Oto Galericiler Sitesi: Oto Galericiler Sitesi’nin tamamlanmasına katkı verildi. Altınordu Olgunlaşma Enstitüsü: Altınordu’da yeni bir eğitim kurumu olarak Altınordu Olgunlaşma Enstitüsü açıldı. Köy Yaşam Merkezleri: 43 köy yaşam merkezi açılarak kırsal bölgelerde sosyal hizmetlerin geliştirilmesi hedeflendi. Eğitim Yatırımları: 104 derslikli 5 okul, 200 kişilik pansiyon ve 450 kişi kapasiteli spor salonu kazandırıldı. Müze Çalışmaları: Ordu eski valilik binasının müzeye dönüştürülmesi ile ilgili gerekli çalışmalar başlatıldı. Ordu Şehir Kütüphanesi: Altınordu’ya Ordu Şehir Kütüphanesi kurulması için gerekli çalışmalar da başlatıldı. Mahmut Özer, "Altınordu’muzun göz bebeği olması için var gücümüzle çalışıyoruz. Tüm projeleri yakından takip ediyoruz," ifadelerini kullandı. Bu projeler, Altınordu’nun sosyal, ekonomik ve kültürel gelişimine önemli katkılar sağlamayı hedefliyor.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar