Ordu 2. Sanayi Sitesi Elektrik Kesintileri ile Zor Durumda

Ordu 2. Sanayi Sitesi’nde esnaf, sık sık yaşanan elektrik kesintileri nedeniyle büyük mağduriyet yaşıyor.

info@karadenizekonomi.com / 10.07.2024

Ordu 2. Sanayi Sitesi Elektrik Kesintileri ile Zor Durumda

Altyapının bölgedeki ihtiyacı karşılamaması ve elektrik dağıtım firmasının gerekli yatırımları yapmaması, bu kesintilerin başlıca sebepleri arasında gösteriliyor. Kesintiler, esnafın işlerini aksatmasına ve ekonomik kayıplara neden oluyor.
Sanayi esnafı, işlerini tamamlayamaz hale geldiklerini ve bu durumun iş verimliliğini ciddi şekilde düşürdüğünü belirtiyor. Konuyla ilgili açıklama yapan 2. Sanayi Sitesi Kooperatif Müdürü Kartal Yüksel, yaşanan kesintilerin sadece sanayi esnafını değil, Durugöl ve Karapınar mahallelerini de etkilediğini ifade etti. Yüksel, “Esnaf art arda yaşanan elektrik kesintilerinden şikayetçi ve sorunun bir an önce giderilmesini bekliyor. Elektrik dağıtım şirketinin sorunun çözümü noktasında adım atmaması, problemin devam edeceğini gösteriyor. Biz, her gün yaşanır hale gelen bu problemin bir an önce çözülmesini ve mağduriyetin giderilmesini istiyoruz,” dedi.
Bu durumun devam etmesi, bölge esnafını daha da zor durumda bırakacak ve ekonomik açıdan olumsuz etkilerini artıracak. Elektrik dağıtım firmasının bir an önce gerekli yatırımları yaparak altyapıyı güçlendirmesi, esnafın ve bölge halkının mağduriyetini gidermek adına büyük önem taşıyor.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar