Ordu Devlet Hastanesi Yıkılıyor; Yıkım Tarihi Belli Oldu

Ordu'da sağlık alanında fiziki anlamda önemli sorunlar yaşanıyor. 750 bin nüfuslu Ordu, Şehir Hastanesi'nin açılmasını bekliyor. Şehir Hastanesi açılınca Ordu Devlet Hastanesi'nin yıkılması planlanıyor.

info@karadenizekonomi.com / 23.09.2024

Ordu Devlet Hastanesi Yıkılıyor; Yıkım Tarihi Belli Oldu

Ordu Şehir Merkezinde bulunan Ordu Devlet Hastanesi ve Eğitim Araştırma Hastanesi'nin  fiziki olarak yetersiz kalması Ordu'nun en önemli sorunlarından birisi.

900 yataklı Ordu Şehir Hastanesi'nin hizmete girmesiyle birlikte Ordu, sağlık anlamında rahat bir nefes alacak. Şehir Hastanesi hizmete açıldığında Ordu Devlet Hastanesi ile Eğitim Araştırma Hastanesi'nin akıbeti ne olacak?

Devlet Hastanesi Yıkılacak!
MHP Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk, Ordu Şehir Hastanesi'nin hizmete başlamasıyla birlikte Ordu Devlet Hastanesi'nin yıkılacağını söyledi.

Ordu Eğitim Araştırma Hastanesi'nin Şehir Hastanesine taşınacağını belirten Milletvekili Şanlıtürk, " Şehir Hastanesi ile birlikte Altınordu'da 2. basamak bir hastaneye daha ihtiyaç var. Eğitim Araştırma Hastanesinin olduğu yere Ordu Devlet Hastanesi'nin taşınması planlanıyor. Devlet Hastanesi yıkılıp yeniden yapılmalı. Bu süre içerisinde Devlet Hastanesi, Eğitim Araştırma Hastanesinde hizmet verecektir" dedi.
Milletvekili Naci Şanlıtürk, Ordu Şehir Hastanesi'nin ulaşım problemlerinin giderilmesi için çalışmaların başlamasını da istedi.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar