Ordu Ford Bayi en başarılı 14 arasında…

Ford tarafından düzenlenen The President’s Award 2024 ödüllerinde Ordu Ford Bayi Yönetim Kurulu Başkanı Servet Altaş’a gururlandıran ödül geldi.

info@karadenizekonomi.com / 18.07.2024

Ordu Ford Bayi en başarılı 14 arasında…

Ordu Ford Bayi Türkiye’deki en başarılı 14 bayi arasında yer aldı. Başarılı bayilere ödülleri İstanbul’da düzenlenen törenle takdim edildi. Ordu Ford Bayisi adına Servet Altaş ödülü aldı. Öte yandan Ordu Bayi Karadeniz’deki en başarılı kuruluş oldu.

Ödül töreninin ardından değerlendirmelerde bulunan Servet Altaş, “Türkiye’deki tüm Ford bayileri arasında en başarılı 14 bayi arasına girerek önemli bir başarıya imza attık. Bu başarıyı yakalamamıza vesile olan tüm Ordulular ve mesai arkadaşlarıma sonsuz teşekkür ediyorum. Karadeniz’de de en başarılı bayi olarak Trabzon ve Samsun gibi illeri geride bıraktık. Bu başarımızı önümüzdeki yıllarda da üzerine koyarak devam ettireceğimize inancımız tam” dedi.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar