Ordu'da Hastaneler Alarm Veriyor!

Ordu’da kamu hastanelerinde hastanın yatacak yeri yok. Ayakta tedavi ve koğuş sistemi ile hastalar iyileştirmeye çalışılıyor. Bu durum karşısında hasta ve hasta yakınları ise isyanları oynuyor. Ordulu, ‘neden hala bizim şehir hastanemiz bitmiyor?’ diye soruyor.

info@karadenizekonomi.com / 23.07.2024

Ordu'da Hastaneler Alarm Veriyor!

SAĞLIKTAN TASARRUF OLMAZ

Ordu Esnaf Odaları Birliği Başkanı Erdoğan Akyürek: Ordu'nun en büyük ihtiyacı olan Ordu Şehir Hastanesi maalesef yüzde 90-95 oranında tamamlanmış olmasına rağmen durma aşamasına geldi. Ordulu 60 yıl önce yapılan binalarda sağlıksız bir sağlık hizmeti almaya çalışıyor. Sağlığın tasarrufu olmaz. Biz hastanenin tamamlanması için gerekli olan ikmal ihalesinin bir an önce yapılmasını arzuluyoruz. Bu ihale bir önce yapılmalı ki Ordulu da bir an önce hastanesine kavuşsun. Aksi durum Ordu’yu mağdur ediyor, Orduluyu mağdur ediyor. Ordulu farklı illerde derdine deva aramak durumunda kalıyor.         

BİR AN ÖNCE HİZMETİ GERMESİ GEREKİR

Ordu Tabip Odası Başkanı Ömer Ufkun Yıldırım:  Şehir Hastanesi ihalesi yapılmıyor. Çok önemli bir yatırım bir an önce hizmete girmesi gerekir. Ordu'nun en büyük ihtiyacı olan Şehir Hastanesi yüzde 90 95'i tamamlandı ve durdu, ileriye gitmiyor. Ordu’nun ilçelerinde büyük oranda sorun yok ama merkezde var.  Bu durumu Ordu’nun siyasileri, milletvekilleri görmeli, duymalı ve Cumhurbaşkanımıza da aktarmalı.  Ordu’da kamu hastanelere resmen hizmet veremiyor. Doktorlar  da çalışanlar da hastalar da hasta yakınları da çok zorluk yaşıyor. Cumhurbaşkanımız da bu konuda söz vermişti.”

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar