Ordu'da sanayi bölgesinde yaşanan elektrik kesintileri işletmeleri mağdur etti

YEDAŞ, Ordu'nun Altınordu ilçesinde organize sanayi bölgesinde elektrik kesintisi uygulamaya devam ediyor. Aralıklı olarak yapılan kesintiler bugün daha da uzadı ve sanayi esnafını mağdur etti.

info@karadenizekonomi.com / 29.06.2024

Ordu'da sanayi bölgesinde yaşanan elektrik kesintileri işletmeleri mağdur etti

Sanayi bölgesindeki elektrik kesintilerinin devam etmesi, esnafın işlerini olumsuz etkiliyor.

Esnaf Mağduriyetini Dile Getirdi

Sanayi esnafı ve Organize Sanayi Bölgesi'nde yer alan işletmeler, elektrik kesintilerinin hafta içi yerine cumartesi günü öğleden sonra ve pazar günleri yapılmasını talep ediyor. Esnaflar, “Elektrik kesintileri hafta içi ve cumartesi günleri yapıldığında işlerimiz aksıyor, büyük zarar görüyoruz.” diyerek isyan etti.

Elektrik kesintilerinin cumartesi öğleden sonra veya pazar günleri yapılması durumunda daha az mağdur olacaklarını belirten esnaflar, bu konuda yetkililerden çözüm bekliyor.

YEDAŞ yetkililerinin, kesinti planlarını yeniden gözden geçirmesi ve esnafın taleplerini dikkate alması, sanayi bölgesindeki işlerin aksamadan devam etmesi için büyük önem taşıyor.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar