Ordu'da Turizmin Yeni Adresi Dağ Kızağı Oldu; 5 Ayda 500 Bin Kişi Kullandı

Ordu'nun Boztepe bölgesinde hayata geçirilen Dağ Kızağı, kısa sürede 500 binden fazla ziyaretçiye ulaşarak kentin en popüler turistik cazibe merkezlerinden biri haline geldi.

info@karadenizekonomi.com / 17.09.2024

Ordu'da Turizmin Yeni Adresi Dağ Kızağı Oldu; 5 Ayda 500 Bin Kişi Kullandı

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in öncülüğünde kente kazandırılan Dağ Kızağı, Ordu’nun turizmde parlayan yıldızı haline geldi. Boztepe’de hizmete sunulan bu eşsiz macera, kısa süre içinde 500 binden fazla kişi tarafından kullanılarak Ordu’nun en çok ziyaret edilen noktalarından biri oldu.

Karadeniz’in ilk ve tek dağ kızağı olan bu proje, Boztepe’ye teleferik ile çıkan misafirlerin adrenalini doruklarda yaşadığı unutulmaz bir deneyim sunuyor. Başkan Güler’in “3 ay değil, 12 ay Ordu” sloganıyla hayata geçirilen projelerden biri olan Dağ Kızağı, Ordu’yu dört mevsim cazibe merkezi haline getiriyor.

Başkan Güler, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda, “Boztepe’deki dağ kızağı heyecanı tüm Türkiye’de konuşuluyor. Çok kısa bir sürede 500 binden fazla macerasever bu deneyimi yaşadı ve bu heyecan sizleri de bekliyor” ifadelerini kullandı.

Ordu’nun turizm potansiyelini artıran Dağ Kızağı, hem şehir sakinlerinin hem de turistlerin ilgi odağı olmaya devam ediyor.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar