Ordulular Yaylalara Akın Etti! Öykü Gürman Yaylayı Coşturdu

Ordu'nun doğal güzellikleriyle ünlü Gölköy Uluvahta Yaylası, düzenlenen festivalde binlerce kişiyi ağırladı. Festivale katılan ünlü şarkıcı Öykü Gürman, şarkılarıyla vatandaşları coşturdu.

info@karadenizekonomi.com / 31.07.2024

Ordulular Yaylalara Akın Etti! Öykü Gürman Yaylayı Coşturdu

Gölköy Uluvahta Yaylası, bu yıl da görkemli bir festivale ev sahipliği yaptı. Yaylanın muhteşem doğası ve temiz havası, festivale katılan binlerce kişiyi büyüledi. Festivale katılan vatandaşlar, hem doğanın tadını çıkardı hem de birbirinden eğlenceli etkinliklerle keyifli anlar yaşadı.

ÖYKÜ GÜRMAN RÜZGARI

Festivalin en dikkat çeken ismi ise ünlü şarkıcı Öykü Gürman oldu. Sahneye çıkarak sevilen şarkılarını seslendiren Gürman, katılımcılara unutulmaz bir müzik ziyafeti sundu. Coşkulu kalabalık, şarkılara eşlik ederek yayladaki eğlenceye eğlence kattı.

BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Festivale katılan binlerce kişi, Öykü Gürman’ın performansını büyük bir beğeniyle izledi. Şarkıcı, sahnedeki enerjisi ve samimi tavırlarıyla izleyicilerden tam not aldı. Festivale olan ilgi, Ordu'nun yayla turizmine olan ilgiyi bir kez daha gözler önüne serdi.

Festival boyunca düzenlenen çeşitli etkinlikler ve yarışmalar, katılımcılara eğlenceli anlar yaşattı. Yerel lezzetlerin de tanıtıldığı festivalde, hem yöresel hem de modern eğlenceler bir arada sunuldu.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar