Özgür Özel'den OBB İle İlgili Flaş Açıklama! “Ordu Büyükşehir Belediyesi Türkiye’nin En Borçlu Üçüncü Belediyesi”

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Balıkesir'de yaptığı konuşmada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın belediyelerin borçlarının tahsil edileceğine dair açıklamalarına sert bir yanıt verdi.

info@karadenizekonomi.com / 26.07.2024

Özgür Özel'den OBB İle İlgili Flaş Açıklama! “Ordu Büyükşehir Belediyesi Türkiye’nin En Borçlu Üçüncü Belediyesi”

Belediyeleri Zora Sokarak CHP’yi Yıpratmayı Planlıyorsunuz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın belediyelerin borçlarını tahsil etmeye başlayacağını duyurmuştu. Bu açıklamanın ardından, CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Erdoğan'a sert bir şekilde karşı çıkarak, "Belediyeleri zora sokarak CHP'yi yıpratmayı planlıyorsanız yanılıyorsunuz. Millet arkamızda ve ilk sandıkta size bunun hesabını soracak," şeklinde konuştu.

 

Ordu Büyükşehir Belediyesi Üçüncü Sırada

Özgür Özel, Türkiye genelindeki belediyelerin SGK'ya olan toplam borcunun 14 milyar 699 milyon lira olduğunu belirtti. Sayıştay raporlarına atıfta bulunan Özel, en borçlu belediyelerin AKP'den yeni devralınan belediyeler olduğunu vurguladı. "En borçlu belediyeler arasında Bursa Büyükşehir, Sakarya, Ordu, Balıkesir ve Denizli yer alıyor. Bu belediyelerden Bursa, Balıkesir ve Denizli, AKP'den CHP'ye geçti." dedi.

İlk Sandıkta Halkın Desteğini Göreceksiniz

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin halkın desteğini arkasına aldığını ve belediyelerin başarılı hizmetlerle anıldığını ifade etti. "Halkımız yapılan hizmetleri görüyor ve takdir ediyor. Belediyelerimiz borç yüküne rağmen vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmak için var gücüyle çalışıyor." diyen Özel, CHP'nin ilk sandıkta halkın bu desteğini somut bir şekilde göstereceğine inandığını belirtti.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar