URGE Projesi ihtiyaç analizi tamamlandı

Ordu Ticaret Borsası öncülüğünde yürütülen fındık sektörü URGE Projesi kapsamında, pazartesi günü bir toplantı gerçekleştirildi. Toplantıda, saha çalışmaları sonucu yapılan durum analizi ele alındı ve proje için yol haritası belirlendi.

info@karadenizekonomi.com / 14.05.2024

URGE Projesi ihtiyaç analizi tamamlandı

Ordu Ticaret Borsası (OTB) öncülüğünde yürütülen "Ordu İli Fındık Sektöründe Kümelenme Çalışmalarının Başlatılması ve Rekabetçiliğin Artırılması" adlı URGE Projesi kapsamında, proje dahilindeki üyelerin katılımıyla pazartesi günü OTB'de bir toplantı gerçekleştirildi.

Toplantıda, uzmanlar tarafından 1 hafta boyunca yapılan saha çalışmasına bağlı olarak ortaya çıkan "durum" analizi ele alınarak projenin bundan sonraki aşamaları için yol haritası belirlendi.

Ticaret Borsası Başkanı Ziver Kahraman, çalıştay öncesinde yaptığı açıklamada, projenin ikinci toplantısına katılan üyelere hitaben şunları söyledi:

"URGE Projemiz için ikinci kez bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz. İlk toplantımızın ardından uzman ekiplerimiz, sizleri, kentteki STK'ları ve kurumları ziyaret ederek 'İhtiyaç Analizi Raporu'nu hazırladı. Bu süreçte göstermiş olduğunuz ilgi ve sağladığınız kolaylık için çok teşekkür ederim. Bugünkü çalıştayda, 'Hedef Pazar'ı belirleyecek ve 'İhtiyaç Analizi' nihai raporunu tamamlayacağız. Bu sayede projemizin ilk ayağını tamamlamış olacağız. Her 'kapanış', yeni bir etabın 'açılışı' anlamına gelir. Bu nedenle hiç zaman kaybetmeden projemizin ikinci etabına geçeceğiz. Uzmanlarınızın rolünü üstlenmek istememden dolayı sözlerimi burada sonlandırıyor, çalıştayımızın hayırlara vesile olmasını diliyor ve hepinizi saygıyla selamlıyorum."

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar