Karadeniz’deki bütün kapılar Kartek’e açılıyor!

 “Sektörde, Karadeniz Bölgesi’nin en iyi firmasıyız” diyerek iddialı konuşan Öztürk, “Birinci felsefemiz; en iyi, en sağlam ve en güvenilir ürünleri müşterilerimizle buluşturmak. Karadeniz Bölgesi’nde gitmediğimiz hiçbir il yok. Hopa’dan Sinop’a kadar uzanıyoruz.” dedi.

info@karadenizekonomi.com / 16.11.2020

Karadeniz’deki bütün kapılar Kartek’e açılıyor!

Kaliteden asla ödün vermeden, sürekli gelişim hedefleyerek müşteri memnuniyetini sağlayan, teknolojik gelişmeleri takip ederek eğitimli kadrosu ile Hopa’dan Sinop’a kadar uzanan bir firma Kartek Yapı. 1998 yılında kurulan firma, çelik kapı ve kasa, yangın çıkış kapıları, kapı aksesuarları, apartman ve villa giriş kapıları, yüksek güvenlikli ve parmak izi kilitleri, yangın ve çelik kapı aksesuarları, paslanmaz kapı kolları, kilit çeşitleri gibi ürünleriyle müşterilerine hizmet vererek Karadeniz Bölgesi’nin pek çok yerinde faaliyet gösteriyor.

“Bölgenin en iyisiyiz”

Sektöre ilk olarak babası Mehmet Öztürk’ün atıldığını ve üniversiteyi bitirdikten sonra bu işi merak ederek, deneme-yanılma yoluyla ürün yelpazelerini geliştirdiklerini aktaran Kartek Yapı Genel Müdürü Gökhan Öztürk, “Bir işi severek yapmazsanız, o işi başarılı bir şekilde yapamazsınız. Biz işimizi severek ve en iyisini yapmaya gayret eden bir firmayız. Tamamen hatasız ve eksiksiz bir şekilde müşterilerimize hizmet veriyoruz. Merdiven altı firmalar gibi yapmayıp, işimizi takip ediyoruz. İnsanlara tavsiyem; evlerine, ofislerine çelik kapı tercihlerinde marka bilinirliği yüksek, bu işi gerçekten meslek olarak icra eden firmalarla çalışmaları. Biz bu sektörün bölgedeki en iyi firmasıyız. Hopa’dan Sinop’a kadar uzanıyoruz.” diyerek hem öneri de hem iddialı sözlerde bulundu.

Öncelikli ürünlerinin çelik kapı olduğunu kaydeden Öztürk, “Kurulduğumuz yıldan beri adımızdan söz ettirmeyi sürdürüyoruz. Birinci felsefemiz; En iyi, en sağlam ve en güvenilir ürünleri müşterilerimizle buluşturmak. Aynı zamanda kilit çeşitlerimiz var. Karadeniz Bölgesi’nde gitmediğimiz hiçbir il yok. İstanbul’da da projelerimiz oldu ama kendi bölgemize hizmet vermeyi ön sıraya koyduk.” ifadelerine yer verdi.

Pandemi döneminde sektör ve firma açısından çok etkilenmediklerini belirten Öztürk, “Tasarruf yapmamızı gerektirecek bir durum oluşmadı. Pandemi olsa da olmasa da böyle olacaktı. Biz sahada olduğumuz için tasarruf yapacak herhangi bir durumumuz yok. İnsanlar bu dönemde evlerine kapanıp, evdeki işleriyle ilgilendi. Daha güvenli bir alanda olmak isteyenler kilit, kapı ve kasa demeden bizlere ulaştı. Biz tabi bundan çok memnunuz. Hizmet etmek bizi her zaman sevindirir.” dedi.

Dolar bir kapıdan giriyor öbür kapıdan çıkıyor

Sattıkları ürünün tamamının dolar üzerinden alındığının altını çizen Öztürk, “Kurdaki dalgalanma bizi çok etkiledi. Doların bu denli iniş çıkışından dolayı müşterilerimize fiyat veremedik. Tedarikte de zorlandık. Bizim ürün gamımızın tamamını etkileyen bir unsur dolar. İnşallah Türkiye dışarıya bağımlı olmaktan kurtulur.” sözlerine kullandı. KARADENİZ EKONOMİ

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar