Ordu OSB eksikliklerini gideriyor!

Ordu OSB Başkan Vekili Şimşek, Ordu OSB’ye Aile Sağlığı Merkezi ve 112 İstasyonu kurulacağını belirterek, OSB’nin eksikliklerinin giderildiğini açıkladı.

info@karadenizekonomi.com / 22.06.2021

Ordu OSB eksikliklerini gideriyor!

Ordu Organize Sanayi Bölgesi’ne Aile Sağlığı Merkezi ve 112 İstasyonu kurularak eksiklerin giderildiği müjdesini veren OSB Başkan Vekili Murat Şimşek, ‘’Aile Sağlık Merkezi’miz yoktu. Burada 5 bin çalışanımız var. Hem 5 bin çalışanımız hem de işletme sahipleri faydalansın diye uzun bir uğraşımız oldu. Sağlık Müdürlüğü’yle son görüşmelerimizde bu isteğimizi onayladılar. Onlarda kendi genel müdürlüğüyle görüşme neticesine vardıktan sonra karşılıklı mutabakat sağlandı. Organize sanayinin içinde bir Aile Sağlığı Merkezi bir de bunun yanında 112 istasyonu kuruyoruz. 112 istasyonumuzda iki tane ambulans olacak. Bu iki ambulans öncelik olarak OSB’ye daha sonrasında da çevreye hizmet verecek. 112 merkezinde 24 saat doktor bulunacak ve bu doktorda diğer doktorlarımızın olmadığı saatlerde çalışanlarımıza ve bizlere hizmet edecek’’ dedi.

‘’Kreş sorunu ile tüm eksiklikler giderilecek’’

Ordu OSB’nin kreş sorununun da çözülmesiyle tüm eksikliklerin giderileceğini dile getiren Şimşek, ‘’Bir kreşimiz eksik burada. Burada 3 bin civarında çalışan bayanımız var. Bu bayanlar arasında evli olanlar var, bunların çocukları var. Tabi her şeyi aynı anda yapma fırsatı olmuyor. Bununla ilgili sırayla itfaiyemizi yaptık, sağlık ocağımızı yaptık, 112 istasyonumuzu getiriyoruz bir de kreşimiz eksik. Bunu da yaparsak OSB’de çalışanlarımızın sorunlarını çözmüş olacağız’’ diye konuştu.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar