Lion Diamond’ın yeni koleksiyonu Samsun'da

Lion Diamond’ın renkli değerli taşlardan ve pırlantanın farklı kesimlerinden oluşan tamamı el işçiliğiyle üretilen 65 parçalık yeni koleksiyonu Samsun Venn Butik Otel’de görücüye çıktı.

info@karadenizekonomi.com / 6.06.2022

Lion Diamond’ın yeni koleksiyonu Samsun'da

Kişiye özel butik tasarımlarıyla sektörde iddiasını sürdüren Lion Diamond, Venn Butik Otel’de Öznur Yakın ve Yeliz Keskin ev sahipliğinde davet gerçekleştirdi.

17 yıldır mücevher sektöründe olan Yeliz Keskin; “Lion Diamond’ın Samsun Mağazası olarak gerçekleştirdiğimiz etkinliğe olan ilgi bizi çok mutlu etti. Markanın reklam filmi yönetmeni Hamdi Alkan’a ve diğer mücevher tutkunlarına teşekkür ederiz” dedi.

Yeni koleksiyon Samsun mağazasında görücüye çıktı

Lion Diamond’ın yeni reklam filminin yönetmeni Hamdi Alkan’ın da katılımlarıyla gerçekleşen davette 300 kişiden fazla mücevher tutkunu kadın bir araya geldi.

Aralıksız sunumların devam ettiği davette ünlü yönetmen Hamdi Alkan reklam filminin markayla bütünleşen hikâyesini misafirlere anlattı. İlgiyle dinlenilen hikâye ve çekim serüveni, mücevher koleksiyonları sunumu ile devam etti.

Lion Diamond’ın renkli değerli taşlardan ve pırlantanın farklı kesimlerinden oluşan tamamı el işçiliğiyle üretilen 65 parçalık yeni koleksiyonu büyük ilgi gördü.

Davet sırasında toplamda 785 parça mücevher tek tek hikâyesi ile hayat buldu.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar