Samsun'da ısırgan otundan dondurma yapıldı
Doğadan toplanan ısırgan otları işlemden geçirilerek dondurma üretildi. Doğada insanların elini yakan ot, dondurmaya dönüştüğünde bu kez ferahlık veriyor.
info@karadenizekonomi.com / 6.06.2025

Dondurma çeşitleri arttı. Yine de ısırgan otundan dondurma yapıldığını duyanlar şaşırıyor. Olmasının imkansız gibi göründüğü ısırgan otundan üretilen dondurma ise Samsun'da ağızları tatlandırıyor. Atakum ilçesinde dondurma işletmecisi, tıbbi ve aromatik bitkiler arasında yer alan ısırgan otundan dondurma ve şekerleme üreterek satışa sundu.
Çok Okunanlar

Giresun'da Sokak Hayvanlarına Yuva Olacak Dev Projede Sona Gelindi

Yıldırım: “Hekimi Ceza Mekanizmasına Dönüştüren Sistemi Reddediyoruz”

Zonguldak, Sanayi ve Enerji Üssü Olarak Yeniden Konumlanıyor!

Yomra’da Heyecan Verici Proje Gecikmeli Başlıyor: Dağ Kızağı Sonbaharda Açılacak

Giresun'a 3 projeye önemli destek

ÇAYKUR’dan 50 Bin Tonluk İhracat Hedefi: Sağlıklı Türk Çayı Dünyaya Açılıyor

Bakan Uraloğlu duyurdu: Ankara-Samsun arası yolculuk 2,5 saate inecek
Fındık Fiyatları
Son Güncelleme : 2025-06-04 13:22
Şehir | Levant |
---|---|
TMO | 130 TL |
GİRESUN | 183 TL |
ORDU | 183 TL |
DÜZCE | 180 TL |