Samsun'da ısırgan otundan dondurma yapıldı
Doğadan toplanan ısırgan otları işlemden geçirilerek dondurma üretildi. Doğada insanların elini yakan ot, dondurmaya dönüştüğünde bu kez ferahlık veriyor.
info@karadenizekonomi.com / 6.06.2025
Dondurma çeşitleri arttı. Yine de ısırgan otundan dondurma yapıldığını duyanlar şaşırıyor. Olmasının imkansız gibi göründüğü ısırgan otundan üretilen dondurma ise Samsun'da ağızları tatlandırıyor. Atakum ilçesinde dondurma işletmecisi, tıbbi ve aromatik bitkiler arasında yer alan ısırgan otundan dondurma ve şekerleme üreterek satışa sundu.
Çok Okunanlar
Ordu-Giresun Havalimanı'nın sefer planlaması için AJet ile kritik toplantısı
Karadeniz Somonunda Alarm: Plansız Üretim Fiyatları Eritiyor
ORDUSİAD’dan sağlığa anlamlı destek
TOBB Genç Girişimciler Zirvesi Ordu’da gerçekleştirildi
Türkiye’nin İkinci Büyük Çeltik Merkezi Bafra’da Maliyet Alarmı Rekor Verim Çiftçiyi Tarlada Tutmaya Yetecek mi?
Rize OSB’de 2. Etap Kamulaştırma Tamamlandı, Parsel Başvuruları Başladı
Havza'daki selin ardından turizmcilerden durum değerlendirmesi: "Devletin ve belediyenin hızlı refleksi büyük bir afeti önledi"
Fındık Fiyatları
Son Güncelleme : 2026-07-11 09:02
| Şehir | Levant |
|---|---|
| TMO | 200 TL |
| GİRESUN | 195,50 TL |
| ORDU | 161,50 TL |
| DÜZCE | 157,00 TL |



