Samsun'da ısırgan otundan dondurma yapıldı
Doğadan toplanan ısırgan otları işlemden geçirilerek dondurma üretildi. Doğada insanların elini yakan ot, dondurmaya dönüştüğünde bu kez ferahlık veriyor.
info@karadenizekonomi.com / 6.06.2025
Dondurma çeşitleri arttı. Yine de ısırgan otundan dondurma yapıldığını duyanlar şaşırıyor. Olmasının imkansız gibi göründüğü ısırgan otundan üretilen dondurma ise Samsun'da ağızları tatlandırıyor. Atakum ilçesinde dondurma işletmecisi, tıbbi ve aromatik bitkiler arasında yer alan ısırgan otundan dondurma ve şekerleme üreterek satışa sundu.
Çok Okunanlar
Durak Fındık CEO'su Kadir Durak: “Türkiye ilk kez bu ölçekte rekabet baskısıyla karşı karşıya”
Ek Vergi Sonrası Otomotivde Yeni Fiyat Dönemi
Türk Çay Sektörü 2025’i Zorlu Bir Yıl Olarak Geride Bıraktı
“Atığı Ekonomiye Kazandırmak Bölgenin Stratejik Avantajı”
“Balkanlardan Şili’ye Amerika’dan Çin’e fındık üretme yarışına başladılar”
Havza OSB Karadeniz’in En Büyük Sanayi Bölgesi Konumuna Yükseldi
Fiskobirlik'ten Giresun'a dev yatırım: 17 milyon dolarlık fındık tesisi hayata geçiyor
Fındık Fiyatları
Son Güncelleme : 2025-12-10 13:08
| Şehir | Levant |
|---|---|
| TMO | 200 TL |
| GİRESUN | 283,00 TL |
| ORDU | 283,50 TL |
| DÜZCE | 283,50 TL |


