Şeref Malkoç Samsun TSO yöneticileri ile bir araya geldi

’Ombudsman Halkla Buluşuyor’’ programı çerçevesinde Samsun’a gelen Kamu Başdenetçisi (Ombudsman) Şeref Malkoç ve Kamu Denetçileri Üyeleri, Samsun TSO Yönetimi ile bir araya geldi.

info@karadenizekonomi.com / 23.09.2021

Şeref Malkoç Samsun TSO yöneticileri ile bir araya geldi

Malkoç ve beraberindeki heyeti, Samsun TSO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, Meclis Başkanı Haluk Akyüz ve Yönetim Kurulu Üyeleri karşıladı. Ziyarette, Şeref Malkoç, kurumun yapısı hakkında açıklamalarda bulundu.

Salgın sonrası ilk programlarını Samsun'da gerçekleştirdiklerini belirten Malkoç, "Biz hem belediyemizin çalışmalarını yerinde görmek, izlemek, merkezi bakanların buradaki taşra teşkilatlarının vatandaşa sunduğu hizmeti yerinde incelemek ve vatandaşları dinlemek için Samsun'dayız. Samsun kültür, sağlık, tarım, sanayi ve ticaret şehri. O bakımdan buradaki kamu hizmetlerinin kalitesi önemli. Bir bakıma da Türkiye'nin ortalaması, ayarı gibi. Biz bunları yerinde göreceğiz. Yapılan çalışmaları tespit edeceğiz. Eksiklik, noksanlık görürsek bunların düzeltilmesi için ilgili makamlara rapor sunacağız” dedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden #SamsunTSO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu ise, yürüttükleri çalışmalar, kentin ekonomik yapısı ve öne çıkan sektörleri hakkında bilgi verdi.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar