Tost Point franchising ile Türkiye’ye açılmak istiyor
Samsun'da kaliteli malzemelerle, farklı tostlar üretmek amacıyla yola çıkan Tost Point, lezzetiyle 7'den 70'e beğeni topluyor. Kısa sürede 5 şubeye ulaşan Tost Point, franchising sistemi ile özel tostlarını Türki'yenin dört bir yanındaki lezzet severlerle buluşturmayı amaçlıyor
info@karadenizekonomi.com / 27.12.2021
2016 yılında Samsun'da küçük bir işletme olarak yola çıkan Tost Point, tosta getirdiği yenilikçi yorumlarla 7'den 70'e herkesin beğenisini topluyor. Yenilikçi lezzetlerin harmanlandığı Karmakarışık, Atom, Esmer Dilber ve Asil gibi birçok tost çeşidini üreten Tost Point, klasik tost severler için de menüsünde geleneksel tosta yer veriyor.
36 FARKLI TOST ÇEŞİDİ
Zengin tost menüsüyle herkesin buluşma noktası olan Tost Point'te her damak tadına uygun lezzeti ve güler yüzlü hizmetiyle misafirlerine keyifli anlar vaat ediyor. Türkiye'nin geleneksel lezzeti tosta farklı yorumlar katan Tost Point, tam 36 farklı tost çeşidi sunuyor. Her damak tadına uygun bir lezzet sunmayı hedefleyen firma, gelen taleplere de bu şekilde cevap verme amacında.
5 ŞUBE VAR
Samsun ve İzmir'de ikişer, Karabük Safranbolu'da ise 1 şubeyle hizmet veren Tost Point, gelen talepler doğrultusunda franchsing sistemi le bu tostları Türkiye'nin dört bir yanındaki lezzet severlerle buluşturmayı hedefliyor. Merkezi Samsun 56'larda bulunan Tost Point ayrıca Samsun Atakum, İzmir Çeşme ve İzmir Bayraklı, Karabük Safranbolu’da hizmet veriyor.