Giresun İçin Ankara’dan Milyarlık Karar!

AK Parti Giresun İl Başkanı Hüseyin Alkan, Ankara temasları kapsamında Giresun’un projeleri için yaklaşık 1 milyar TL’lik yatırım desteği sağlandığını açıkladı.

info@karadenizekonomi.com / 13.08.2026

Giresun İçin Ankara’dan Milyarlık Karar!

AK Parti Giresun İl Başkanı Hüseyin Alkan, milletvekilleri ve belediye başkanlarından oluşan heyetle Ankara’da Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ile Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ı ziyaret etti.

Görüşmelerde Giresun’un öncelikli ihtiyaçları ve ilçelerde planlanan projeler bakanlara aktarılırken, çeşitli yatırımlar için yaklaşık 1 milyar TL’lik destek sağlandığı bildirildi.

Alkan, “Biz Giresun için istedik, Sayın Bakanlarımız da destek verdiler ve yatırımlarımızın önünü açtılar” ifadelerini kullanarak, kentin kalkınması için Ankara ile koordineli çalışmayı sürdüreceklerini belirtti.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar