OGİD'den 73 Ordulu Öğrenciye Başarı Bursu

Ordu Genç İş İnsanları Derneği (OGİD), Türkiye'nin farklı üniversitelerinde eğitim gören 73 başarılı Ordulu öğrenciye Başarı Bursu desteği sağladı. Yaz tatili dolayısıyla düzenlenen programda bursiyer öğrenciler bir araya gelerek görüş, öneri ve gelecek hedeflerini paylaştı.

info@karadenizekonomi.com / 5.08.2026

OGİD'den 73 Ordulu Öğrenciye Başarı Bursu

Programa OGİD Onur Üyesi ve Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar'ın yanı sıra dernek üyeleri ve bursiyer öğrenciler katıldı. Buluşmada öğrencilerin eğitim süreçleri, kariyer planlamaları ve Ordu'ya sağlayabilecekleri katkılar üzerine değerlendirmelerde bulunuldu.

OGİD Yönetimi yaptığı açıklamada, Başarı Bursu Programı'nı yalnızca maddi destek olarak değil, gençlerin potansiyeline yatırım yapan sürdürülebilir bir sosyal sorumluluk projesi olarak gördüklerini belirterek, "73 başarılı Ordulu öğrencimize destek vermenin gururunu yaşıyoruz. Gençlerimizin eğitim hayatlarında ve gelecek yolculuklarında yanlarında olmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

 

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar