ALTINORDU’DA SOKAK LAMBALARI DEĞİŞİYOR

Başkan Tekintaş, “Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerimiz her gün ilçe genelinde bozulan veya arızalı olan aydınlatma lambalarında çalışma yürütüyorlar.

info@karadenizekonomi.com / 12.12.2015

ALTINORDU’DA SOKAK LAMBALARI DEĞİŞİYOR

Altınordu Belediyesi, ilçe genelinde aydınlatma lambalarında yenileme çalışması başlattı.

Altınordu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından başlatılan çalışma ile ilçe genelinde cadde, sokak ve parklardaki elektrik lambalarında onarım ve bakım çalışması yapılıyor. Yapılan çalışmanın belirli aralıklar ile ekipler tarafından yapıldığını ifade eden Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, "Vatandaşlarımızın huzur ve güven ortamında olmaları için bu çalışmaları yapıyoruz” dedi.

Başkan Tekintaş, “Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerimiz her gün ilçe genelinde bozulan veya arızalı olan aydınlatma lambalarında çalışma yürütüyorlar. Bir de buna bağlı olarak belli aralıklar ile çalışma yapılarak ilçe genelindeki aydınlatma lambalarında yenileme çalışması yapılıyor. Bozuk yada devamlı sıkıntılı olan aydınlatma lambaları elden geçirilerek ya tamir ediliyor, yada yenisi ile değiştiriliyor. Hedefimiz ilçemizin hem gündüz hem de gece daha güvenli hale getirmek” diye konuştu. 

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar