Başkan Tekintaş,kandil simiti dağıttı

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Mevlid Kandili dolayısıyla Köprübaşı mevkiinde kurulan stantta vatandaşlara kandil simidi dağıtarak kandillerini kutladı.

info@karadenizekonomi.com / 29.11.2017

Başkan Tekintaş,kandil simiti dağıttı

Altınordu Belediyesi sosyal belediyecilik alanında faaliyetlerini sürdürmeye devam ediyor. Dini gün ve gecelerde vatandaşlara çeşitli ikramlarda bulunmayı gelenek haline getiren Altınordu Belediyesi Mevlid Kandili dolayısıyla kandil simidi dağıtımı gerçekleştirdi. Düzenlenen kandil simidi dağıtımı Köprübaşı mevkiinde kurulan stantta yapıldı. Öğle namazı sonrası düzenlenen etkinliğe katılan Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, hem simit dağıttı hem de vatandaşların kandilini kutladı.

BAŞKAN TEKİNTAŞ, “DİNİ GÜN VE GECELERİN İNSANLIĞIN BARIŞ VE HUZURUNA KATKI SAĞLAMASINI İSTİYORUZ”

Mevlid Kandili çerçevesinde gerçekleştirilen kandil simidi dağıtımına katılan ve vatandaşlara kandil simidi dağıtan Altınordu Belediye Başkan Tekintaş, dini gün ve gecelerin barış ve huzur için önemli olduğunu söyledi. Altınordu Belediyesi olarak dini gün ve gecelerde çeşitlik etkinlikler gerçekleştirdiklerini aktaran Başkan Tekintaş, “Mübarek gün ve gecelerin hayatımızda vazgeçilmez bir yeri vardır. Tüm âlemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber Efendimiz (SAV)’in doğumu vesilesiyle kutladığımız Mevlid Kandili de bu özel günlerin başında yer alıyor. Peygamber Efendimizin doğumu karanlıkları aydınlığa çevirirken insanlığa rahmet ve güzellikler sunmuştur. Peygamber Efendimizin doğumu, insanlık tarihinin en önemli ve en şerefli olayıdır. Böylesi anlamlı günlerden dileğim, insanlığın barış ve huzuruna katkı sağlamasıdır. Altınordu Belediyesi olarak bizler, dini gün ve gecelerde düzenlediğimiz etkinliklerimize devam ediyoruz ve bu kapsamda vatandaşlarımıza Mevlid Kandili dolayısıyla kandil simidi ikramında bulunuyoruz. Tüm İslam aleminin mübarek Mevlid Kandilini kutluyor hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

Mevlid Kandili dolayısıyla dağıtılan kandil simitlerinden alan vatandaşlarda yapılan etkinliğin dini gün ve gecelerin önemine vurgu yaptığını belirterek Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş’a teşekkür ettiler ve tüm İslam aleminin kandilini kutladılar.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar