Finans Sektörü Temsilcileri Ekonomiyi Masaya Yatırdı
Giresun merkezde şubesi bulunan banka müdürleri Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu nezdinde bir araya geldiler.
info@karadenizekonomi.com / 24.09.2018
Aylık rutin olarak il ve ülke ekonomisi üzerine değerlendirmeler yapan finans kuruluşları temsilcilerinin ana gündem maddesi reel faiz oranları ve işdünyasına yansımaları oldu.

Döviz hareketliliğinin ardından artan faiz oranları hakkında fikir beyan eden Giresunda şubesi bulunan finans sektörü temsilcileri, temkinli bir sürece dikkat çektiler.
Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu ise ,sürecin titizlikle takip edilmesi ve işdünyası adına hassasiyetle yürütülmesi gereken bir dönem olduğuna vurgu yaptı ve Bugün özel sektörün kredi talebinde akıllı kredi sürecini benimsemesi gerekmektedir.Sermayesine katkı sağlayacak krediye yönelmesi aksi taktirde işletme dışında ihtiyaçlar için kullanılacak bir kredinin yansımaları iyi hesap edilmelidir.dedi.
Finans sektörü temsilcileri toplantısının akabinde İstanbul şubesine tayini çıkan Garanti Bankası Giresun Şubesi Müdürü Mesut Çeceliye hizmetlerinden dolayı plaket takdim edildi.
Çok Okunanlar
"Faiz Yetmez!" Emre Alkin Çözümün Adresini Gösterdi
Yüksek Maliyet Sanayiyi Vurdu: İstihdam Eriyor
En Çok Hangi Fındık Kazandırıyor? 10 Yıllık Araştırma Yanıtladı
Petrol Fiyatları Yeniden Alevlendi
Altın İçin Kritik Tahmin: Dev Banka Beklentisini Düşürdü
ZTSO’dan AB Fonlarına Açılan Eğitim Kapısı
KOBİ’lere Her Yıl 6,5 Milyon TL Hibe
Fındık Fiyatları
Son Güncelleme : 2026-07-28 08:13
| Şehir | Levant |
|---|---|
| TMO | 200 TL |
| GİRESUN | 195,50 TL |
| ORDU | 161,50 TL |
| DÜZCE | 157,00 TL |


