Finans Sektörü Temsilcileri Ekonomiyi Masaya Yatırdı
Giresun merkezde şubesi bulunan banka müdürleri Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu nezdinde bir araya geldiler.
info@karadenizekonomi.com / 24.09.2018

Aylık rutin olarak il ve ülke ekonomisi üzerine değerlendirmeler yapan finans kuruluşları temsilcilerinin ana gündem maddesi reel faiz oranları ve işdünyasına yansımaları oldu.
Döviz hareketliliğinin ardından artan faiz oranları hakkında fikir beyan eden Giresunda şubesi bulunan finans sektörü temsilcileri, temkinli bir sürece dikkat çektiler.
Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu ise ,sürecin titizlikle takip edilmesi ve işdünyası adına hassasiyetle yürütülmesi gereken bir dönem olduğuna vurgu yaptı ve Bugün özel sektörün kredi talebinde akıllı kredi sürecini benimsemesi gerekmektedir.Sermayesine katkı sağlayacak krediye yönelmesi aksi taktirde işletme dışında ihtiyaçlar için kullanılacak bir kredinin yansımaları iyi hesap edilmelidir.dedi.
Finans sektörü temsilcileri toplantısının akabinde İstanbul şubesine tayini çıkan Garanti Bankası Giresun Şubesi Müdürü Mesut Çeceliye hizmetlerinden dolayı plaket takdim edildi.
Çok Okunanlar

BİST 100'de haftanın kazandıran ve kaybettirenleri: İşte en çok yükselen ve en çok düşen hisseler!

Ticaret Bakanlığı duyurdu İnternetten alışverişte yeni dönem! Cep telefonu, bilgisayar, tablet, akıllı saatte istisna

İmalata ilave destek geldi

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu: Finansman ana sorun, KOBİ’lere destek programı bozmaz

Gram ve çeyrek altın kaç TL oldu? Altın fiyatları ne kadar?

İş dünyası sorunlarını aktardı: Gelir vergisi işverenin de derdi

Morgan Stanley: TCMB’den ilk faiz indirimi haziranda gelebilir
Fındık Fiyatları
Son Güncelleme : 2025-05-20 17:59
Şehir | En Düşük | En Yüksek |
---|---|---|
TMO Fiyatı | TL | TL |
AKÇAKOCA | TL | 0 TL |
ÇARŞAMBA | 0 TL | 0 TL |
DÜZCE | 0 TL | 0 TL |
FATSA | 0 TL | 0 TL |
GİRESUN | 0 TL | 0 TL |
KOCAELİ | 0 TL | 0 TL |
ORDU | TL | TL |
SAKARYA | 0 TL | 0 TL |
SAMSUN | 0 TL | 0 TL |
TRABZON | 0 TL | 0 TL |
TERME | 0 TL | 0 TL |
ÜNYE | 0 TL | 0 TL |
ZONGULDAK | 0 TL | 0 TL |