Ocak Ayında Süleyman Felek Caddesi Trafiğe Kapatılıyor

Süleyman felek Caddesi Ana Yürüyüş ve Alışveriş Caddesi Olacak

info@karadenizekonomi.com / 26.11.2015

Ocak Ayında Süleyman Felek Caddesi Trafiğe Kapatılıyor

atılıyor.

Konuyla ilgili Tv52'de''Başkanın Günlüğü''programında konuşan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz şu açıklamalarda bulundu.

Yalı Camiden başlamak kaydıyla eski Ada fırının olduğu yerden Süleymen Felek Caddesine kadar trafiğe kapatma planımız vardı.Fakat bunu yapmadan önce bir anket yaptıralım istedik .Oradaki esnaflarımız,yayalarımız ve oradan geçen insanlara bilimsel bir yöntemle ankete sokalım istedik.Bunun neticesinde sonucun olumlu netice vermesi nedeniyle Ocak ayından itibaren uygulamaya geçmeye karar verdik.

Fidangörden, Sülaymen Felek ve İsmet paşa caddesine yaklaşık bir 2 kilometrelik bir alana yeni bir cephe giydirmeyle,bu sene kanalizasyon ihalesinide gerçekleştireceğiz yeni bir altyapısıyla ve yeni bir peyzaj uygulamasıyla birlikte şehrimizin ana yürüyüş ve ana alış veriş merkezi haline gelicek.

Trafik akışı Barbaros Caddesi Üzerinden Gerçekleşecek

Yılmaz son olarak kapatılan yolun yeni bir alternatif yol ile trafiğe akış sağlanıcağına dikkat çekti''Esnaflarımız ve vatandaşlarımıza yaptığımız anket sonucu % 90 kapatın cevabını aldık.Önümüzdeki günlerde Ulaştırma Komisyonundan gerekli kararları alıcaz.Şuan alternatif olan yolu hazırlıyoruz yani hemen arka caddedeki Barboros Caddesini.Vatandaşlarımız artık trafiği buradan kullanacaklar.''diye konuştu.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar