SANAYİCİYE GAZ MÜJDESİ

BÜYÜKŞEHİR HAT KURUYOR

info@karadenizekonomi.com / 2.01.2018

SANAYİCİYE GAZ MÜJDESİ
  • ·Büyükşehir Belediyesi sanayicilerin doğalgaz taleplerine cevap verdi. Başkan Enver Yılmaz, Ulubey Yolu güzergâhında Çamsan Poyraz A.Ş’nin de bulunduğu bölgeye doğalgaz hattı çekileceğini bildirdi.

-Türkiye ölçeğinde önemli yeri olan Ordulu sanayicilerin faaliyet gösterdiği Ulubey Yolu güzergâhındaki fabrikaların kullanımı için bu yıl içinde doğal gaz hattı çekilecek. Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ulubey Yolu güzergâhı ile birlikte yeni kurulacak Ordu 2. Organize Sanayi ve turizm yerleşkesi Çambaşı’na da doğalgaz verileceğini açıkladı.

BÖLGEDE HANGİ FİRMALAR

-Ordu Ulubey Yolu güzergâhında Çamsan Poyraz A.Ş, Poyraz&Poyraz Fındık A.Ş, Çebiler, Karimex, Duran Fındık gibi kendi sektörlerinde marka olmuş, toplamda yüzlerce kişiyi istihdam eden firmaları bulunuyor. Söz konusu tesislerde doğalgaz kullanılmaya başlanması ile firmaların üretim maliyetlerini büyük ölçüde düşürmesi bekleniyor. 

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar