Validen Kaymakamlara Uyarı

''Eğitim,Sağlık Ve Kültürel Faaliyetleri Sağlamak Bizim Görevimizdir''

info@karadenizekonomi.com / 2.01.2015

Validen Kaymakamlara Uyarı

Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, “Vatandaşın devlet adına her türlü müracaat ve şikâyetine çözüm bulmak görevimizdir” diyerek, vatandaşlarla iyi iletişim kurulması tavsiyesinde bulundu.

Kamu hizmetlerinin ve yatırımlarının takip ve koordinasyonunu sağlamak amacıyla yapılan Aylık Değerlendirme Toplantısı, Vali İrfan Balkanlıoğlu başkanlığında Ünye’de yapıldı. Toplantıda konuşan Vali Balkanlıoğlu, eğitimden turizme birçok konuya değindi. Konuşmasında ilçe kaymakamlarına uyarılarda da bulunan Balkanlıoğlu, “Çok daha önemli ve ileri düzeyde görevler her zaman bizden istenecektir. Eğitim, sağlık, güvenlik, kültürel faaliyetler, vatandaşın devlet adına her türlü müracaat ve şikâyetini kabul etme, buna çözüm bulma, gözetim, denetim, nezaret etme kurumlar arasında koordinasyon sağlamak görevimizdir” diyerek, vatandaşlarla iyi iletişim kurulması tavsiyesinde bulundu.

Sağlığa önem verin
Vali Balkanlıoğlu, sağlık konusuna önem verilmesi gerektiğini belirterek, okullarda sağlık taramasının mutlaka yapılmasını, özellikle de ağız ve diş sağlığı ile evde sağlık hizmetleri kapsamında yaşlı ve engelli insanlarla yakından ilgilenilmesini istedi.

Taşımalı sistemin sorunları giderilecek
Taşımalı eğitim sisteminde saatin dolmasını bekleyen çocuklar için bir çözüm üretilmesini isteyen Vali İrfan BAlkanlıoğlu, “Kaç tane çocuğumuz bekliyor? Dağılma saatleri ne zaman? Bunları tespit edip, vakitlerini güvenli ortamlarda yapılacak etkinliklerle hoşça vakit geçirmelerini sağlamamız gerekiyor” diye konuştu.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar