32 yıl sonra veda etti!

3 yıl önce Ferrero tarafından satın alınan Oltan Gıda'nın kurucu ortaklarından Şükrü Güngör Köleoğlu, Arsin Organize Sanayi Bölgesi'ndeki Entegre Fındık İşleme Tesisleri'ndeki yöneticilik görevini tamamladı.

info@karadenizekonomi.com / 1.04.2017

32 yıl sonra veda etti!

Ferrero'nun talebi üzerine görevine 3 yıldır devam eden Şükrü Güngör Köleoğlu, kurucusu olduğu şirkette geçen 32 yıllık süre zarfında ve de özellikle 2005'de üretime geçen Arsin'deki dünyanın en gelişmiş fındık entegre işleme tesisinde birlikte çalıştığı personel tarafından tek tek veya gruplar halinde ziyaret edilerek vedalaştı.

Zaman zaman duygusal anların yaşandığı ve bazı işçilerin de gözyaşlarını tutamadıkları vedalaşma da aynı zamanda Trabzon Ticaret Borsası Yönetim 

Kurulu Başkanı'da olan Köleoğlu'nun da hüzünlendiği görüldü.

Makine Mühendisi olan ve Entegre Fındık İşleme Tesisi'nin yapımında emeği büyük olup, yöneticiliğini yapan Şükrü Güngör Köleoğlu, 31 Mart 2017 tarihi itibariyle bıraktığı görevi nedeniyle çalışma arkadaşlarına bir veda mesajı yayınladı.

Köleoğlu, veda mesajında şöyle dedi:

"1985 yılında Trabzon merkezde başladığımız,sonrasında Esiroğlu'nda devam ettiğimiz, 2005'den itibaren de Arsin Organize Sanayi Bölgesi'ndeki entegre fındık işleme tesislerinde sürdürdüğümüz birlikte çalışmanın, benim için sonuna gelmiş bulunmaktayım.

Oltan Gıda olarak Türk fındığını işleyerek,hem istihdam yaratmada, hem de ülkemize döviz kazandırma da sizlerin emeği ve katkıları da büyüktür.

Bilgileriniz olduğu üzere, Oltan Gıda sektörde Dünyanın en önemli firmaları arasında ilk sıralarda yer alan Ferrero bünyesine katıldıktan sonra da çalışmalarımız hiç bir değişikliğe uğramadan devam etmiştir. Üretime katkısı büyük olan bu çalışmalarınızın, aynı şekilde Ferrero çatısı altında da sürmesi her bakımdan, herkes için yararlı olacağına inanıyorum. Bu vesile ile birlikte olduğumuz süre içinde emeğiniz ile yaptığınız katkılar için hepinize teşekkür ediyorum. Bundan sonraki çalışmalarınızda ve hayatınızda başarılı ve mutlu olmanızı diliyorum."

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar