​Korgan tarihi dönüşüm yaşadı!

Korgan Belediye Başkanı Tuncay Kiraz, önümüzdeki yeni dönemle ilgili olarak “Biz laf değil iş ürettik, eserlerimiz orta. Bu saatten sonra takdir büyüklerimizin ve halkımızındır” dedi. Başkan Kiraz, Korgan’a kendi döneminde yapılan hizmetleri sıraladı.

info@karadenizekonomi.com / 24.10.2018

​Korgan tarihi dönüşüm yaşadı!

Korgan Belediye Başkanı Tuncay Kiraz, Korgan’de kendi dönemlerinde büyük bir tarihi değişimin yaşandığını belirterek, “Korgan tarihi dönüşüm yaşadı. Korgan’da sorun değil çözüm ürettik” diye konuştu. Korgan Belediye Başkanı Tuncay Kiraz Karadeniz Ekonomi Genel Yayın Yönetmeni Murat Gürsoy’un sorularını yanıtlarken yapılan hizmetleri şu şekilde özetledi:

“Biz laf değil, iş üretiyoruz. Şeyh Edebali'nin dediği gibi' İnsanı yaşat ki devlet yaşasın' anlayışı ile ilçemize tarihinin en büyük hizmetlerini yaptık. Hizmetlerimizi özetleyecek olursak; İslamdağ-Korgan Yolun 56 milyon liralık ihalesini yaptırdık; çalışmalar hızla devam ediyor. Niksar- Korgan Yolunu 55 milyon liralık ihalesini yaptırdık, çalışmalar sürüyor. Korgan -Tepealan Yolunun 13 kilometresi bitti. Çatalpınar,Çiflik, Çamlı, Yazıcı-Korgan Yolu 17 kilometresi bitti. Yukarıkozpınar-Çitlice-Belalan 6 Kilometre, Korgan merkez Caddesi Asfaltı, altyapı, kanalizasyon, yağmur suyu, şebeke pattı, Tepealan Cılızlar deresi suyu Korgan merkezine getirildi. Devlet Hastanesi, hizmete açıldı. Mesleki ve teknik lise hizmete açıldı. Kapalı pazaryeri yaptırdık, sanayii sitesi yapımı devam ediyor, ilçemizin su problemini bitirecek barajı, dere ıslahı, her mahalleye toplamda 150 kilometre beton yollara ek olarak 35 kilometre asfalt yaptık. Ayrıca yollarımıza 89 kilometre sathi kaplama yaptırdık, Beton santrali kurduk, ilçenin her bir noktasında asfalt, satıh kaplama ve yol genişletme çalışmaları yaptık. Bunların yanında sağlık merkezi, ambulans temini, cem evi, hanımlar lokali gibi hizmetlerimiz oldu. Mobese kurduk, birçok noktaya su deposu yerleştirdik. Makine parkımızı güçlendirdik. Kız ve erkek öğrenciler için yurtlar yaptırdık.”

Biz seferden sorumluyuz

“Herkesin her şeyi olmaya devam edeceğiz durmadan, yorulmadan. Allah’ın izni ile ilçemiz için en güzel hizmetleri getirmeye devam ediyoruz, devam edeceğiz. Sorun üreten değil sorun çözmek olduk Durmak yok yola devam. Makamları Rabbim nasip eder biz sadece seferden sorumluyuz, zaferden Rabbim sorumludur. Bizlere başından beri desteğini esirgemeyen Ak Parti Genel Başkan Vekilimiz Sayın Prof Dr.Numan Kurtulmuş Vekilimize, Milletvekilimiz Ergün Taşçı, Metin Gündoğdu, Ordu Büyükşehir önceki Belediye Başkanımız olan Enver Yılmaz beye, eski vekilimiz Oktay Çanak, İhsan Şener’e, İlçe Başkanım Eyüp Karabayrak, Meclis üyelerimize genel müdür ve diğer birim müdürlerimize birlikte yapmış olduğumuz hizmetler için sonsuz teşekkür ederim.” KARADENİZ EKONOMİ

ETİKETLER; Tuncay Kiraz Korgan hizmet
Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar