Balığın karaya çıktığı yer
Yıllardır faaliyetini sürdüren ; Batıpark Karadeniz Balık Restaurant gücüne güç katmaya devam ediyor.
info@karadenizekonomi.com / 14.08.2017
Batı Karadeniz Balık emin ellerde..
İşletmeciliği Fuat Güntepe tarafından yapılan mekan, güçlerini birleştirdiği Nihat Şahin ve Fatih Türkel ile sektöre daha da güçlü olarak girdi. Yeni ortaklık
yapısı ve kurumsal kimliği ile Samsuna yeni bir soluk geliyor.
Değişen ortaklık yapısı ile daha da güçlenen restoran; yapılan değişiklikler ile daha da kullanışlı hale getirilmiş. İşletme; yaptırdığı yerden ısıtma sistemi ile soğuk kış günlerinde sıcak bir ortam sunmayı hedefliyor.
Konumu ve doğal manzarasının mükemmelliğine, mekânın ve çalışanlarının kalitesi ile bütünleştiren yönetim Karadenizin en iyisi olmayı hedeflemektedir.
Deniz ürünlerinde bilinen lezzetlerine ilave olarak et menüsü ile oldukça iddialı
Et ürünleri için en iyi ustaları getiren yönetim, et seçimi konusunda da hassas davranıyor. Eti bizzat kendileri seçen restoran işletmecileri, dinlenmesi ve terbiye edilmesi içinde özen gösteriyor.
Açılır kapanır dev tavanlı kapalı alanı, deniz kenarında bahçesi, 400 metrekare yeşil alanı, 300 kişilik otoparkı, Çocuklar için oyun alanları ile hafta sonu palyaço hizmeti, vale ve otopark imkânları verilen hizmetler arasında. 800 kişiye aynı anda servis yapabilme kapasitesi vardır.
İşletme, yıl dönümleri, doğum günleri gibi özel günlerde farklı masa düzeni konseptleri ile bu özel günleri misafirleri için unutulmaz hale getiriyor.
Mutfak ve servis kadrosu, konusunda uzman profesyonellerden oluşmaktadır. Öğlen ve akşam yemekleriniz, toplantı ve grup yemekleriniz, Özel günleriniz için Batıpark Karadeniz Balık Restaurant, sizlere kusursuz bir hizmet ve en kaliteli deniz ürünlerinin yanı sıra seçme lezzetlerde et ürünleri sunma sözünü veriyor.