Çeyrek asırlık yerel marka

“Kalafatlar olmak için en büyük sermaye, iyi insan ve iyi girişimci olmaktır. Markamız Ordu’nun kendisidir. Şehrimiz bize sahip çıkmasaydı biz bugünkü yerimize asla gelemezdik.”

info@karadenizekonomi.com / 25.04.2019

Çeyrek asırlık yerel marka

“Kalafatlar olmak için en büyük sermaye, iyi insan ve iyi girişimci olmaktır. Markamız Ordu’nun kendisidir. Şehrimiz bize sahip çıkmasaydı biz bugünkü yerimize asla gelemezdik.”

Bugünlerde 25’inci yaş heyecanını yaşayan Ordu’nun “en değerli yerel market zinciri” Kalafatlar, müşterilerine adeta festival tadında bir hafta yaşattı. Uygun fiyatlarının yanı sıra ürün çeşitliliği ve tazeliğiyle kentin güvenilir markası olma kimliğini çeyrek asırdır sırtında taşıyan Kalafatlar’ın bugünlere gelmesinde büyük pay sahibi olan Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kalafat, hemşerilerinin gösterdiği ilgiden duyduğu memnuniyeti şu ifadelerle dile getirdi. “Sadece Ordu’dan gelenler değil il dışından hatta yurtdışından bizi sevenler sosyal medya üzerinden sevincimize ortak oldular. Biz de onların bu ilgisine layık olmaya çalışacağız. Daha büyük bir aşkla güzel hizmetler vermeye devam edeceğiz.”

Başarılı işadamı, geride kalan çeyrek asırlık başarı öyküsünü de şöyle özetledi. “25 yıl hiç de kolay olmadı. Bütün aile fertlerimizle, kardeşlerimle, annemle, babamla, çocuklarımla 25 yıldır istikrarlı bir şekilde emek ve iş üretiyoruz. Büyük sermayelerle ilgisi yok yaptığımız işlerin. İyi bir girişimci ya da işletmeci olmanın temelinde iyi insan olmak vardır. Eğer iyi insan yetiştirirsek iyi insan çıkıyor ortaya. Eğer çalışkan insan yetiştirirsek, aileme ve ülkeme yararlı olmak için üreteceğim dersek ortaya daha güzel işler çıkıyor. Biz ailecek buna çok inandık. Kendi çocuklarımızı da buna göre yetiştiriyoruz. Orta yerde bir başarı varsa bunu ben tek başıma yapmadım. Ben de bu toplumun bir parçasıyım. Geldiğimiz noktada bütün Orduluların katkısı var. Eğer Kalafatlar markasına o insanlar sahip çıkmasaydı ya da biz onların ilgisine layık olacak şekilde davranmasaydık şimdi bulunduğumuz yerde olamazdık.”

 

 

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar