Cumhuriyeti yaşamak ve yaşatmak için yola çıktık

Yapılacak olan seçimlerde Ordu Cumhuriyet Mahallesinden genç bir muhtar adayı daha yola çıktı. Başarılı genç girişimci Levent Kasımoğlu Cumhuriyet , mahallesinde yapılacak olan hizmetlere talip olduğunu söyleyerek adaylığını açıkladı.

info@karadenizekonomi.com / 13.11.2018

Cumhuriyeti yaşamak ve yaşatmak için yola çıktık

LEVENT KASIMOĞLU CUMHURİYET MAHALLESİNE MUHTAR ADAYI

Çevresinden ve mahalle halkından olumlu tepkiler aldığını kaydeden Muhtar Adayı Levent Kasımoğlu, yıllardır, Cumhuriyet Mahallesinde ikamet ediyor ve ticari hayatını Ordu'da devam ediyor. Bu vesileyle gördüğüm lüzum üzerine mahalleme hizmet etmek için muhtar adaylığımı açıklamış bulunuyorum. Mahallemiz gün geçtikçe daha da büyümektedir ve sorunlar her geçen gün daha da artmaktadır. Bu yüzden yapacağımız birçok proje ile mahallemizi daha yaşanılabilir bir mahalle yapmak istiyorum. Oluşturacağımız kültürel ve sosyal platformlarla mahallemizde ki bütün insanları bir araya getirerek güzel bir ortam oluşturmayı hedefliyorum. Seçmenlerimizin vereceği destekle bu güzel hizmete talibim” dedi.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar