Giresun'da yatırımcı için rehber hazırlandı

Giresun Ticaret ve Sanayi Odası, “Devlet Destekleri İlçelere Taşınıyor” toplantısı Keşap ilçesinde yapıldı. Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Fikret Günaydın’ın katıldığı toplantıda TKDK, KOSGEB, İŞKUR, DOKA, SGK İl kurum temsilcileri ve uzma

info@karadenizekonomi.com / 21.08.2017

Giresun'da yatırımcı için rehber hazırlandı

18 Temmuz 2017 Cuma günü 14:00 – 17:00 saatleri arasında Keşap Gezmiş Kafe’de oluşturulan danışma masaları vasıtasıyla ilçede faaliyet gösteren işletmeler ve yatırımcı adaylarına bilgiler verildi.

Toplantı öncesi Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür’ü makamında ziyaret eden heyet, Giresun Ticaret ve Sanayi odası çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Belediye Başkanı Emür’ün de katıldığı toplantıda Bilgilendirme toplantısı öncesi Keşap bölgesi esnafları ile bire bir sohbet eden Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Fikret Günaydın; ““Devletimizin çok önemli teşvikleri var. Düzenlemiş olduğumuz bu toplantılarla firmalarımıza rehberlik etmek ve onları teşviklerden faydalanmak noktasında cesaretlendirmek istiyoruz.” şeklinde konuştu.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar