İlk İz Anaokulu doğayla iç içe..

Atakum’ un oldukça kolay ulaşılabilen bir bölgesinde yer alan anaokulumuz, müstakil binası ve geniş bahçesiyle çocuklarınıza doğal ve özgür bir eğitim alanı sunuyor.

info@karadenizekonomi.com / 24.07.2017

İlk İz Anaokulu doğayla iç içe..

 Çim alan, hobi bahçesi, ekolojik bahçe çalışmaları ile çocuklarınızı toprakla iç içe geleceğe hazırlıyoruz. Anaokulumuz içinde yer alan bale, dans salonu, seramik atölyesi, müzik salonu, mutfak atölyesi, satranç eğitim sınıfımız, kapalı oyun alanımızla bol aktiviteli günler çocuklarınızı bekliyor.

Alanında uzman, üniversite mezunu öğretmen kadromuz ile eğitim çalışmalarımızla iddiamızı sürdürüyoruz. Güvenlik ve hijyen anlamında gerekli ve devamlı önlemler kurumumuz tarafından alınmış olup rahat ve temiz bir eğitim ortamı sunuyoruz. Uzman görüşleri alınarak hazırlanan yemek menümüz besleyici ve kullanılan gıda ürünleri Türk Gıda Kodeksi, Türk Standartları Enstitüsü kalite belgelerine sahip en kaliteli ürünlerden seçilerek satın alınmaktadır. Okulumuzu gezip görmeden çocuğunuzu emanet edeceğiniz anaokuluna karar vermeyin. Sizleri kalitemizle tanıştırmaya bekliyoruz.

Geleceğe güvenle ve sevgiyle sağlam izler İLK İZ ANAOKULU ile…

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar