Kariyer günleri tamamlandı

Ordu Üniversitesi Fatsa Deniz Bilimleri Fakültesi Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği 1’inci Kariyer Günleri sona erdi.

info@karadenizekonomi.com / 18.12.2018

Kariyer günleri tamamlandı

Denizcilik Sektörünün ünlüleri katıldı

  • Ordu Üniversitesi Fatsa Deniz Bilimleri Fakültesi Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği 1’inci Kariyer Günleri’nin son gününde Yasa Denizcilik Genel Koordinatörü Özkaya, Arkas Denizcilik ve Nakliyat Başkan Yardımcısı Kontaytekin ve Zenith Gemi İşletmeciliği Genel Müdürü Bilgi öğrencilerle buluştu.

Türkiye’de denizcilik alanında faaliyet gösteren lider şirketlerin yöneticilerinin deneyimlerini paylaşmasının teori ile uygulama alanlarını birleştirmeleri noktasında öğrencilere katkı sunduğunu ifade eden Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tarık Yarılgaç, “Kariyer Günleri etkinliği kapsamında denizcilik alanında etkin ve lider konumda olan şirket temsilcileri ile öğrencilerimizi bir araya getirmesi, bilimsel zeminle uygulama alanlarının istişarelerde bulunması ve iş birlikleri gerçekleştirmesi noktasında sağladığı fayda yadsınamaz. Bu tür etkinliklerin başta ilimiz olmak üzere bölge denizcilik uygulamaları açısından da yarattığı farkındalıkla sağlayacağı dinamizm önem arz etmektedir” şeklinde konuştu.

Fatsa Deniz Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bahar Tokur da yaptığı konuşmada öğrencilerin bu fırsatı eğitim ve meslek hayatlarında değerlendirmeleri gerektiğini dile getirerek 1’inci Kariyer Günleri boyunca öğrencilere bilgi ve tecrübelerini aktaran sektörün öncü firmalarına teşekkür etti. HABER MERKEZİ

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar