Ünye TB ve İzmir TB işbirliği ile üyelere e-ticaret imkanı sağlandı

Ünye Ticaret Borsası ve İzmir Ticaret Borsası  "E-Commodity Bazaar Emtia Portalı İşbirliği  Protokolü" imzaladı.

info@karadenizekonomi.com / 10.01.2020

Ünye TB ve İzmir TB işbirliği ile üyelere e-ticaret imkanı sağlandı

Ünye Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Uslu ile İzmir Ticaret Borsası Başkanı Işınsu Kestelli "E-Commodity Bazaar Emtia Portalı İşbirliği  Protokolü"nü imzalayarak uygulamaya koydular. Üyelerin ticaret imkanlarını geliştirmek üzere İzmir Ticaret Borsası ile yapılan bu protokol ile üyelerin e-ticaret yapma imkanları sağlandı.

Üyelerine yeni pazarlar bulma ve kendi ürünlerini tanıtma konusunda yeni bir alan sağladıklarını ifade eden Ünye Ticaret Borsası, ‘’E-Commodity Bazaar emtia portalı, internet ortamında hizmet veren bir uygulama olup, bu protokol ile portala üye olacak borsa üyeleri firmalar, toptan satışını yapmak istedikleri ürünlerini sergilemek, alım-satım yapmak istedikleri ürünler ile ilgili açık arttırma ve eksiltme şeklinde ihale yapma olanağına kavuşacaklar. Üye memnuniyetini hedeflerimiz arasında ilk sıraya koyduk ve bu alanda da ilkleri başarmak gayreti içerisindeyiz. Bu kapsamda; Bu portalı Ünye Ticaret Borsası üyelerine açan İzmir Ticaret Borsası Başkanı Işınsu Kestelli hanımefendiye, başkan yardımcıları ve değerli yönetim kurulu, meclis üyelerine, genel Sekreter ve yardımcıları ile personeline, yakın ilgileri, nezaketleri ve misafirperverlikleri için sonsuz teşekkür ediyoruz’’ şeklinde ifade etti.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar