YENİKAPI’DA GİRESUN RUHU

İstanbul Yenikapı’da bu yıl 10’ncusu düzenlenen Giresun Günleri sona erdi.

info@karadenizekonomi.com / 25.10.2016

YENİKAPI’DA GİRESUN RUHU

Giresun Belediyesi Başkan Kerim Aksu, Meclis Üyeleri, Başkan Yardımcısı ve görevli personelle katıldığı etkinliklere damga vurdu. Tanıtım Günlerine, Giresun Valiliği, Giresun Belediyesi, Dernekler Federasyonu, ilçe belediyeleri, dernekler, firmalar, yöresel ürün satıcıları, televizyon kanalları, yiyecek satıcıları katıldı. Giresun Tanıtım Günleri için özel bir stant hazırlatan belediye Türkiye Haritası üzerinde Türk Bayrağı tasarımı ile ilgi odağı oldu.

Ziyaretçilerin selfie çektiği, fotoğraf çektirdiği Türkiye Haritalı Türk Bayrağı Yenikapı’ya Giresun Ruhu olarak yansıdı. Belediye Başkanı Kerim Aksu’da ziyaretçilerle bol bol fotoğraf çektirdi. Başkan Kerim Aksu, Giresun Ruhunun Kurtuluş Savaşında tarihe kazındığını belirterek; “ İstanbul’da yaşayan hemşerilerimizle buluşup, beraberliğimizi pekiştirdik. 42’inci ve 47’inci iki gönüllü alayla beş bin kişi savaşa gidip 250 kişi dönen dedelerimizin ruhunu taşımaya çalışıyoruz. Giresunlular olarak memleketimize sahip çıktık, çıkmaya da devam edeceğiz. “ dedi.

20 Ekim de başlayan İstanbul Giresun Tanıtım Günleri 23 Ekim gece sona erdi.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar